Rachel Heard Дерево

Перше, що я думаю, коли я бачу цю дівчину, " Вона виглядає як Evan Rachel Wood." І не тільки, що імена дівчат майже однакові - різниця тільки в розміщенні останнього імені. Rachel і Evan виглядають трохи схожими.

Але вони різні. Для всіх, хто все ще не бачить різницю між ними або приймати їх за одну людину – це повідомлення.

По-справжньому, молодше Еван. Рахель має більш світлу шкіру – майже порцеляну, тонку і ніжну. І волосся Рахель має красиву мідну відтінок.

6925000

Rachel - найкращий відомий глядачам для фільмів Perfume і Dorian Grey.

Рахель – нєв актора Хуга Лорі. Отже, дівчина має комусь, щоб тримати рівну ногу. Не так довго тому, Rachel starred в два більш масштабних фільми.

(Б)

Очі Рахель досить легкі, і вони роблять мене відчувати себе конфліктним. З одного боку, вони здаються порожнім. А з іншого боку - в цих похмурих сірих очах є своєрідний шарм.

- відео

Rachel іноді порівнюється з Michelle Trachtenberg. Але я думаю, що подібність між актрисами мінімальні.

Габаритний зображення

,00 гривня

Здорові рум'яні, червоні волосся і збиту фігуру роблять дівчину схожою на героїні романів останнього століття. Можливо, саме тому вона часто пропонує відповідні ролі в кіно. Якщо ви не бачили кіно з нею, подивіться на неї. Зрозумілий, злегка меланхолічні дівчата добре роблять.

З партнером в фільмі Доріан Сірий - Colin Firth.

Рахель на фото навряд чи посміхається. Це зображення. Чи вона не весела в житті?

Але якщо він посміхається, то це дуже дивний!

Але це досить несподівано – Рахель почав носити коротку стрижку.

А ще деякі фотографії Рахелю.

Дуже молодий Рахель: