Український переклад І. Огієнка
Дівчина 20 років, і один день вирішив стати зіркою. Вона пройшла 12 пластикових операцій, поки що! Силіконові імплантати в грудях, губах, батках, корекції форми носа і вуха. Змінено багато, але не все. Я не розумію, чому вона не втомилася, це так важко відійти від наркозу. Або, можливо, ще одна операція для неї, як доза для наркоманії, не може триматися.
Я не знаю, що вона зіпсована дочка багатих батьків, або вона має хороший спонсор, адже 12 операцій не мало грошей, і 20 років.
Навіть в лікарні в бордюрі.
Невинні очі.
Класичний фото постави.
Але це те, що Саша перед операціями і славою.
, Україна
р.
Також Сашенка хоче стати співачкою, вона вже записана в 2010 році пісня «Шуце», але пісня не оцінюється і тоді Саша в творчому процесі для нової пісні.
Креативні засоби
Хлопці не потребують костюма. Так мультфільм.
Р
У 2010 році Кіссі і друг поїхали на вечірку з DJ на нічному клубі і написав на своєму блозі, що вона збирається зустріти своїх читачів на залізничному вокзалі (що я не розумію, можливо, вона хотіла запросити їх на вечірку). Коли вона прибула, на неї чекали кілька читачів, які кидають яйця і борошно.
Поговоріть про політику. Вона однозначно критикувала лівих політичних сил Швеції та розповіла читачам не голосувати за них. Пізніше люди з лівих екстремістських груп писали спреї на дверцятах поцілунки, «буржуаз, що,» і заливають свину кров біля дверей. Поцілунки не було дому в той час, але привертало увагу.
А-ЛА Натурель, без макіяжу.
Її блог, для тих, хто цікавиться www.kissies.se - вона навіть продає її речі там.
Є багато речей на сайті, і покупках і вечірці, і тортах, і муфінах, і хлопчиків і так далі.
Рекламні нові яйця, можливо, продаж пізніше.
Ідеальні місця для фотографування.
Я не розумію, чому я приніс себе до цього. Вам потрібно знати замір. Чи не один пояснив, що ще 10 років вона буде виглядати 60 або гірше?
Як стати чесним, після перегляду свого блогу вона навіть здається приємним, ніж Ісабель Стромберг. ІХО, очі її ніжні і пологі. Але це ще можна грати. Не знаючи його особисто, я можу тільки зробити мій здогадок.