Пам'яті Патрика Сужезе

Це був рівно 2 роки з одного з моїх улюблених акторів, Patrick Swayze, помер.

«Це був рідкісним поєднанням грубої маскулінності і дивовижної тонкості в Патріці. Він був красивим і міцним, справжнім коубойом з ніжним серцем. Він був безболісним і завжди наполягав, щоб зробити всі трюки себе. Не дивно, що він боровся з такою відвагою і гідністю. Jennifer Grey, co-star of Брудна Танцююча.

Ми можемо сказати, що Патрик народився в “балетних тапперах”, оскільки його матір був відомим хореографом і власником балетної школи. Стартував танці з раннього віку, а пізніше закінчив два балетні школи. Займається в танці, він також очищається в школі, а в футболі, і плавання, і навіть в бойових мистецтвах. Під час шкільного матчу він постраждав серйозну травму коліна, яка вартість його кар’єри як балетний танець. Ушкодження відчули на висоті своєї кар’єри в балеті, він просто повинен танцювати з Михайлом Баришніковим при проведенні операції. Після операції була закрита дорога до балету.

Після виходу професійного балету Патрик продовжує танцювати і став одним з провідних танцюристів у престижній компанії Elliot Feld Dance. У той же час він почав приймати вчинки. Але це буде сім років, перш ніж він отримує роль, яка зробила його всесвітньо відомим, брудний танець. Плівка спочатку розглядалася низькотемпературною плівкою. Але для нього це не просто фільм, де він був грати в основну роль, в ньому він мав танцювати, і танцювати йому було все в своєму житті. До речі, на сцені, де вони лягли один одному на підлозі, вони просто захоплювалися, і їх танцюють в любові сцена була їх танцювати з екранним тестом, і там не було плану бути в кіно, але ці сцени були доглянуті, щоб стати однією з кращих сцен в кіно.

р.

р.

Тоді прийшов Хост, який я ще можу дивитися мільйони разів, включаючи брудні танці. І Кеопі також отримав Оскар для нього, хоча для підтримання ролі.

р.

Потім відразу ж настає фільм «На криші хвилі» з Кену Ревесом, режисером Катерини Великого.

3354331

Тоді він мав багато більше фільмів: Задоволення міста, відчайдушний тато, Чорний собака, Wong Fu, Спасибі всім!, листи вбивця, Донні Темно ...

р.

р.

Р

У кінофільмі "Ассасінські листи" в шезлонгії автомобіль з патриками, він миттєво отримує з автомобіля, при цьому витяжний оператор в машині, і збереження їх як від вибуху.

р.

На жаль, жоден з режисерів не хотів би грати його як танцюрист. Тож він разом з дружиною Ліса Німі, зірвав у фільмі «Останній танець», Ліза стала режисером і головною акторкою. Зустрілися Ліза за 39 років, коли вона була 15 і він був 19 і взяв участь у тому ж балетній школі, як його. Вони не мали дітей.

Патрик і Ліза під час навчання в балетній школі )

Габаритний зображення

Їх весілля )

Молоді Дівчата ()

, Україна

79236

р.

Патрик і Ліза танцюють. 1994 р.

Патрик також писав і виконав пісні. Його пісня "Що подобається вітер" від саундтрека до брудного танцю є одним з кращих повільних пісень.

У 2008 році Патрик дізнався, що він мав рак підшлункової залози. Він занурився на радикальну хіміотерапію, втратив 8 кг протягом декількох тижнів і був тільки на рідкому дієті. На початку 2009 року госпіталізовано з пневмонією. І 14 вересня він загинув. Я не хочу ставити фотографії його в той час, ані його похорон. Хочу пам'ятати її зовсім інакше.

Я хочу, щоб переконатися, що я залишаю щось гідне. І це бажання, що робить мене вранці і працювати до тих пір, поки я вичерпнув. Моя робота - моя спадщина. Патрик.

Він був великим актором, він звик до будь-якої ролі і виконав його блискучо. Він продовжував працювати навіть коли хворий. Він був просто чудовим чоловіком.