1503
"Супер Чоловіки" відомі у всьому світі
У світі кіно, багато суперменів, всілякі супергерої, Бетмени, є Spider-Man і багато інших речей, щоб сказати, навіть Hancock і він присутній. Вони любили, дивляться. Дівчата підліткового віку (і не тільки) роблять їх ідолами. В цілому, всі ці «супер-мені» відомі по всьому світу, і вони не перестають говорити про них.
Я вирішив говорити, не про них взагалі, але про однаково відомі супер-жіночі! Хочу познайомитись з вибором Голлівудських знаменитостей у ролі супергерої.
До вашої уваги - супер жінок в світі кіно.
Почнемо з далекого 1966... Цього року дав мені перше захоплення для наших жінок, Явонне Крайг та Юлія Ньюмар.
Ви хочете побачити, що ці красуні були такими? Прості
р.
Серія Бетмен, 1966
р.
Телебачення Бетмена, 1966
1968 дав світову ще одну кішку, Ерта Кіт. Нестерпно, її образ болить мене!
Телесеріал Батман, 1968
Це сімейство котів.
Батон приймається американська акторка, модель, письменник, продюсер - Jane Fonda. 1968 дав акторську роль Барбари і я повинен сказати, вона була ідеальною для неї.
р.
Барбарелла, 1968.
1970 рік був Чудо-Жінка на екранах, як Linda Carter, який провів позицію в цій серії «видалення» на чотири роки.
Як гірше Супермена?
р.
У рік народження моєї сестри, а саме 1984, на екранах з’явилася чарівна «суперман» – Олени Слатер.
Очистити місто!
Тоді наші сучасні 2000-ті і не менш сучасні і стильні супергероїни. Хто вони?
Анджеліна Джолі як Lara Croft, 2001
р.
Famke Jensen як джинси сірий в X-Men 2, 2003
157999
Ось милий Jennifer Garner як Electra Nachios, 2003-2005
Один з моїх улюблених образів Halle Berry в жіночій жінці, 2004
Р.
Charlize Theron в Aeon Flax, 2005
Jessica alba як sue Storm в fantastic Чотири, 2005
Scarlett Johansson як Black Widow в Залізний Людина 2, 2010
І багато інших...
І незабаром на екранах з'являться ще один супер жіночий кішка в ролі, який би подумав, най Anne Hathaway.
Я вирішив говорити, не про них взагалі, але про однаково відомі супер-жіночі! Хочу познайомитись з вибором Голлівудських знаменитостей у ролі супергерої.
До вашої уваги - супер жінок в світі кіно.
Почнемо з далекого 1966... Цього року дав мені перше захоплення для наших жінок, Явонне Крайг та Юлія Ньюмар.
Ви хочете побачити, що ці красуні були такими? Прості
р.
Серія Бетмен, 1966
р.
Телебачення Бетмена, 1966
1968 дав світову ще одну кішку, Ерта Кіт. Нестерпно, її образ болить мене!
Телесеріал Батман, 1968
Це сімейство котів.
Батон приймається американська акторка, модель, письменник, продюсер - Jane Fonda. 1968 дав акторську роль Барбари і я повинен сказати, вона була ідеальною для неї.
р.
Барбарелла, 1968.
1970 рік був Чудо-Жінка на екранах, як Linda Carter, який провів позицію в цій серії «видалення» на чотири роки.
Як гірше Супермена?
р.
У рік народження моєї сестри, а саме 1984, на екранах з’явилася чарівна «суперман» – Олени Слатер.
Очистити місто!
Тоді наші сучасні 2000-ті і не менш сучасні і стильні супергероїни. Хто вони?
Анджеліна Джолі як Lara Croft, 2001
р.
Famke Jensen як джинси сірий в X-Men 2, 2003
157999
Ось милий Jennifer Garner як Electra Nachios, 2003-2005
Один з моїх улюблених образів Halle Berry в жіночій жінці, 2004
Р.
Charlize Theron в Aeon Flax, 2005
Jessica alba як sue Storm в fantastic Чотири, 2005
Scarlett Johansson як Black Widow в Залізний Людина 2, 2010
І багато інших...
І незабаром на екранах з'являться ще один супер жіночий кішка в ролі, який би подумав, най Anne Hathaway.