790
Хорорські плакати
Ви пам'ятаєте, які плакати були як в радянських часи? Я, ті були реальні жахи кіно! Здається життєрадісна, але занадто сувора, хоча в ті роки люди були дуже стурбовані безпекою людей. Всі ті, хто працює у виробництві (і там було багато з них), повинні бути надзвичайно обережні, щоб не втратити руки і ноги (я знаю, що обладнання було тоді, так, за принципом, і зараз не краще).
Для відмінного засвоєння того, що на робочі дні потрібно подбати про своє здоров’я і не відволікатися від роботи, митці, які створюють попередні плакати, не пропускали на найбільш виразні засоби, тому ілюстрації виявилися більш ніж вражаючими. Яскраві, незламні і візуальні - тут вони, "розумні" постери попередження працівників на зсуві.
291892
717078 р.
р.
р.
р.
р.
Р
707674р.
1181675
7665 кв.м.
Р
Він був важко вірити, що це були реальні радянські плакати, але це було так. У слово «кращий брют».
Для відмінного засвоєння того, що на робочі дні потрібно подбати про своє здоров’я і не відволікатися від роботи, митці, які створюють попередні плакати, не пропускали на найбільш виразні засоби, тому ілюстрації виявилися більш ніж вражаючими. Яскраві, незламні і візуальні - тут вони, "розумні" постери попередження працівників на зсуві.
291892
717078 р.
р.
р.
р.
р.
Р
707674р.
1181675
7665 кв.м.
Р
Він був важко вірити, що це були реальні радянські плакати, але це було так. У слово «кращий брют».