1001
Чоловічі знаменитості з високою зарплатою
Недавно я звинуватив взяти верхню частину найвимогливіших чоловіків з маловідомого сайту, тому я був дуже відхилений і згасився. Але я дізнався правило: якщо ви робите рейтинг – так скомпільовано авторитетним виданням. Я думаю, що це те, що Forbes є. Ми пропонуємо Вам рейтинг 10 чоловічих знаменитостей, які отримують найвищу зарплату. Зверніть увагу: це зарплата, не прибуток бізнесу, тому цей список здивував мене. Я думав, що у верхній частині рейтингу буде абсолютно різні обличчя.
10 місце - гольфер і світлий лев тигрові дерева. Заробив 75 лимонів в минулому році. Це для замісу м'яча з палицею, це те, що гроші платно?
9 місце – Howard Stern, актор і DJ. Всі ТВ і радіошоу в світі хочуть отримати Howard Stern на своєму повітрі. Завдяки своїй популярності, заробив $76 млн минулого року.
Leonardo DiCaprio є єдиним актором цього списку. 77 млн. та 8 місце
7 місце - Філ МакГре. Якубович - найважчих телеведучих. Зроблено понад 80 млн.
Комікси завжди були цінними. Завдяки їм письменник Джеймс Паттерсон заробив 84 млн та 6 місце в рейтингу.
5 місце - продюсер Simon Cowell. Цей хлопець піднявся на X факторі і його адаптаціях. Заробітна плата ковела $90 млн.
5980.02 Р
Елтон Джон щасливий: він дуже любить, і він також добре оплачений. 100 млн., 4 місце рейтингу
Але найвищі платні директори цього часу. Не дивно.
3-е місце – Стівен Спірберг (107 млн.)
2-е місце: Джеррі Брокхаймер (113 млн)
І в першому місці був абсолютно невідомий мені актор і режисер Тилер Перрі. Як він перевторок Spielberg і Bruckheimer є таємницею. Але факт залишається, що Перрі заробив стільки, скільки $130 млн.
10 місце - гольфер і світлий лев тигрові дерева. Заробив 75 лимонів в минулому році. Це для замісу м'яча з палицею, це те, що гроші платно?
9 місце – Howard Stern, актор і DJ. Всі ТВ і радіошоу в світі хочуть отримати Howard Stern на своєму повітрі. Завдяки своїй популярності, заробив $76 млн минулого року.
Leonardo DiCaprio є єдиним актором цього списку. 77 млн. та 8 місце
7 місце - Філ МакГре. Якубович - найважчих телеведучих. Зроблено понад 80 млн.
Комікси завжди були цінними. Завдяки їм письменник Джеймс Паттерсон заробив 84 млн та 6 місце в рейтингу.
5 місце - продюсер Simon Cowell. Цей хлопець піднявся на X факторі і його адаптаціях. Заробітна плата ковела $90 млн.
5980.02 Р
Елтон Джон щасливий: він дуже любить, і він також добре оплачений. 100 млн., 4 місце рейтингу
Але найвищі платні директори цього часу. Не дивно.
3-е місце – Стівен Спірберг (107 млн.)
2-е місце: Джеррі Брокхаймер (113 млн)
І в першому місці був абсолютно невідомий мені актор і режисер Тилер Перрі. Як він перевторок Spielberg і Bruckheimer є таємницею. Але факт залишається, що Перрі заробив стільки, скільки $130 млн.