Клеменс Посі.

Clemence Poesy ... Сама назва вже встановлена поетично. Clemence Poiesy - це талановита французька акторка, чудова модель, дизайнер, художник і фотограф. Ця дівчина заслуговує бути написана про. Так я вирішив заповнити проміжок і нагадувати вам знову, хто Clemence Poetry.

Я не збираюся йти в біографічні дики – це занадто нудно. Я розповім про Clemence.

Р

р.

Як і раніше в школі заслужила репутацію дивної дівчини. вона не була популярною в школі, але вона завжди була творчою. Змінивши тьмяне ім'я Gishar до більшого синорусного - Поетрі, дівчина вирішила поглянути на щастя в світі краси і кіно.

Вона любила дивні фотосесії...

(доб. 2424)

Він зарекомендував себе в кінотеатрі...

Не схожа на інші моделі...

Р

Кожна фото Clemence - це тепле, дотик, світло.

Невеликий дивний вигляд не допустити Clemence, щоб зробити кар'єрну модель. По-перше, фотографи були зомбіфіковані її таємничим зовнішнім виглядом і знімним виглядом.

Поза межами Франції, Clemence вже говорив про свою роль в Гаррі Поттера і фільму Lay Down в Bruges.

З Colin Farrell:

Ви визнаєте хлопчика праворуч?

З акторкою Емма Ватсон:

З Kirsten Dunst:

77619698

Що б вона не робить, незалежно від того, що дивні особи вона ображає, Clemence ще жіночний. Звісно, ця функція йде на всіх французьких жінок на пологах. :

Клеменс не схожий на підлітковий вік ідол або гламурну діва. Вона виглядає як сама звичайна дівчина в мікрорайоні. Прямий розділ, мінімальна косметика, прості наряди ...

р.

Така людина повинна бути нудною. На відміну від Clemence Poiesy стає обличчям колекції Maison Michel і офіційним представником парфумерії Chloé.

3610Р. 4200Р.

Клеменція продовжує вигинати свою лінію, відхиляючи сноббарію і фішизм. Ця солодка, чарівна і вишукана дівчина вважається багато, щоб бути однією з кращих сучасних французьких акторів. Я б закликав її гідний спадкоємц Audrey Thoth.

3610Р. 4200Р.