Клеменс Посі.

Clemence Poesy ... Сама назва вже встановлена поетично. Clemence Poiesy - це талановита французька акторка, чудова модель, дизайнер, художник і фотограф. Ця дівчина заслуговує бути написана про. Так я вирішив заповнити проміжок і нагадувати вам знову, хто Clemence Poetry.

Я не збираюся йти в біографічні дики – це занадто нудно. Я розповім про Clemence.

Клеменс Посі. Р

Клеменс Посі.

Клеменс Посі. р.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Як і раніше в школі заслужила репутацію дивної дівчини. вона не була популярною в школі, але вона завжди була творчою. Змінивши тьмяне ім'я Gishar до більшого синорусного - Поетрі, дівчина вирішила поглянути на щастя в світі краси і кіно.

Вона любила дивні фотосесії...

Клеменс Посі. (доб. 2424)

Він зарекомендував себе в кінотеатрі...

Клеменс Посі.

Не схожа на інші моделі...

Клеменс Посі. Р

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Кожна фото Clemence - це тепле, дотик, світло.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Невеликий дивний вигляд не допустити Clemence, щоб зробити кар'єрну модель. По-перше, фотографи були зомбіфіковані її таємничим зовнішнім виглядом і знімним виглядом.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Поза межами Франції, Clemence вже говорив про свою роль в Гаррі Поттера і фільму Lay Down в Bruges.

З Colin Farrell:

Ви визнаєте хлопчика праворуч?

З акторкою Емма Ватсон:

З Kirsten Dunst:

77619698

Що б вона не робить, незалежно від того, що дивні особи вона ображає, Clemence ще жіночний. Звісно, ця функція йде на всіх французьких жінок на пологах. :

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс не схожий на підлітковий вік ідол або гламурну діва. Вона виглядає як сама звичайна дівчина в мікрорайоні. Прямий розділ, мінімальна косметика, прості наряди ...

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі. р.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Клеменс Посі.

Така людина повинна бути нудною. На відміну від Clemence Poiesy стає обличчям колекції Maison Michel і офіційним представником парфумерії Chloé.

3610Р. 4200Р.

Клеменс Посі.

Клеменція продовжує вигинати свою лінію, відхиляючи сноббарію і фішизм. Ця солодка, чарівна і вишукана дівчина вважається багато, щоб бути однією з кращих сучасних французьких акторів. Я б закликав її гідний спадкоємц Audrey Thoth.

Клеменс Посі.

3610Р. 4200Р.

Клеменс Посі.