1289
Бригітте Бардо.
Під час розміщення Rare знаменитості Фотографії, я помітив, що я мав багато фотографії Brigitte Bardot. Я думав про це і вирішив просто поставити його в одну посаду. Не буде біографії її, вона дуже відома і багато відома про неї, а нещодавно написана про неї в пост «Французькі актори». Частина 1. Тому буде тільки її фотографії рідко і не дуже рідко, і її котирування від життя. Я думаю, що її шанувальники на сайті. Добре бачити вас )
Для мене знаменитість є хтось, ім'я якого всюди, але не в телефонній книзі.
р.
р.
Р
Ми повинні жити в даний час, не зупиняючись на минулому, що часто приносить меланхолі до нас.
179511
Вранці немає важкої роботи, ніж намагатися виглядати красиво з восьми ранку до середини дня.
р.
, Україна
Etiquette – це можливість похилого рота закритим.
Ви думаєте, що коли ви лежите в ліжку окремо вночі, думаєте, що половина світу любить вас комфортно? Половина світу нічого.
р.
р.
Якщо жінка не хоче, вона стара.
974000 р.
407240
Брігітте і її син.
р.
Сестра.
Краще подарувати собі весь час, ніж приділити собі життя.
р.
Чим більше жінок прагнуть звільнити себе, тим більше нещастя вони стають.
Габаритний зображення
р.
Р
Чим більше винних я відчуваю чоловіка, тим більше уваги я звертаю до нього.
р.
р.
р.
Я подарував свою красу і молоді чоловікам. Я даю свою мудрість і досвід, щоб я був, до тварин.
Р
1 999 р.
р.
р.
Для мене знаменитість є хтось, ім'я якого всюди, але не в телефонній книзі.
р.
р.
Р
Ми повинні жити в даний час, не зупиняючись на минулому, що часто приносить меланхолі до нас.
179511
Вранці немає важкої роботи, ніж намагатися виглядати красиво з восьми ранку до середини дня.
р.
, Україна
Etiquette – це можливість похилого рота закритим.
Ви думаєте, що коли ви лежите в ліжку окремо вночі, думаєте, що половина світу любить вас комфортно? Половина світу нічого.
р.
р.
Якщо жінка не хоче, вона стара.
974000 р.
407240
Брігітте і її син.
р.
Сестра.
Краще подарувати собі весь час, ніж приділити собі життя.
р.
Чим більше жінок прагнуть звільнити себе, тим більше нещастя вони стають.
Габаритний зображення
р.
Р
Чим більше винних я відчуваю чоловіка, тим більше уваги я звертаю до нього.
р.
р.
р.
Я подарував свою красу і молоді чоловікам. Я даю свою мудрість і досвід, щоб я був, до тварин.
Р
1 999 р.
р.
р.