Ви повинні бачити.

Продовжуємо ностальгію, запам'ятовуємо найбільш пам'ятні сцени з кіно. На жаль, тільки іноземні фільми, але в майбутньому я планую робити про рідні «мастерські заготовки» або шедеври. Ми вітаємо вас!

Очі широкий Shut (1999)

Це остання плівка такого геніального режисера як Stanley Kubrick, оскільки він загинув коротко після завершення редагування. Багато хто вважає плівкою за участю потім дружин Тома Круїз і Нікола Кідман останнього шедевра великого режисера, а деякі вважають його тільки невдалим проектом. Я не бачив цього фільму, тому що я не люблю Tom Cruise або Nicole Kidman, тому я не можу сказати нічого. Але це вічність, яка ця драма була остання для Кубрика, і в певній мірі для Тома і nicole, тому що після того, як вони знімалися.

Сім (1995)

Брад Пітт – це великий актор! Я ніколи не перестаю дивувати, що багато людей можуть викликати його просто «солодке обличчя» (провести його легко). Навиків немає. «Навіть,» «Таємний випадок кнопки Бенджаміна», «Легенди осені,» та «Meet Joe Black» назавжди стануть одним з кращих фільмів, які я коли-небудь бачив. Рекомендую, що кожен має більш глибокий погляд на фільми Пітта, і цей актор заслуговує на нього.

Сімпсони (1989 - 2008)

Це не фільм Сімпсони, хоча я бачив його, але я не можу допомогти додавати диво. На мене не зроблялося, але серія просто дивовижна! Це може бути старий, це може бути застарілим, але так класно!

Смерть на її обличчя (1992)

Я дивився цю чорною комесією перед Die Hard, тому я мав дивну думку про Брюс Вілліс. Я сприймаю його як гайка, так і nerd, хто не мріє про вічне життя. Для мене він точно не єдиний актор, хоча для більшості він. Про нас

Груша і Лоатінг в Лас-Вегасі (1998)

Я шукав багато фільмів з Джонні Депп, бо він один з моїх улюблених акторів, але я ніколи не потрапив до цього фільму. Це дуже цікавий фільм, я сподіваюся побачити його найближчим часом.

Флеш Танцююча (1983)

Тут були так багато паромів цього танцю! Я думаю, що він дійсно коштує. Навіть кішка з Шріка під героїнем цього фільму. Я не дивився фільм, на жаль.

Том і Джеррі (1965)

"Дуже, чекаю!" - американський спілл і просто хороший мультфільм. Коли я був дитиною, я був просто божевільний про ці шайби. Це був великий час.

Трой (2004)

Брад Пітт. Жорсткий.

Дощовик (1988)

Я хочу бачити цей фільм через цікавий сюжет і Пирін Хоффман. Я не маю сумнівів про талант останнього, але Том Круїз не перспективний. Давайте подивимося, якщо я можу любити Tom Cruise з усім серцем.

The Truman Show (1998)

Джим Каррі – це не тільки привітний, але й чудовий драматичний актор. Я не дивлюся The Truman Show, але історія мене потурбувала. І драматичний талант Джима я суджу його роль в фільмі «Східний сонечко чистого розуму», де його тандем з Кате Winslet просто зачаровує і змушує вас виглядати і виглядати на екрані.

П'ятий елемент (1997)

Пам'ятайте, що пісня? Я зроблю (і я, ймовірно, ніколи не забуджу його). Чудовий саундтрек на крутий фільм з коханим – молода Міла Жовович.

Римський відпочинок (1953)

Солодкий Audrey Просто зайчик. Немає інших слів.

Римо і Джульє (1968)

Вічна історія любові, яка може бути знята нескінченно. Один з кращих кінопристосувань.

Маленька русалка (1989)

Ariel і erica може бути мультфільм пара, але як я відчуваю, коли я був дитиною дивитися цей мультфільм! Слова не може передати, що я думаю, це один з кращих мультфільмів Walt Disney (це людина має низький бантик, тому що завдяки йому ми знаємо, що багато мультфільмів, які ми не можемо розраховувати). Досить включити мультфільм Дісней і він відразу стає простіше на душі. До речі, кажуть, що Аріель звернувся з Alyssa Milano, ви вірите, що?

Повернутися до майбутнього (1985)

Фільм на весь час! (і всі частини)

Омень (1976)

Я дивився змія, мені сподобалося. Але оригінальний 76-го року, якось пропущений, вам доведеться виглядати і порівняти (для того, щоб оригінальна плівка була набагато більш прохолодною).

Пірати Карибського моря в кінці світу (2007)

"Kyshsh ..." і "горіхів" запам'ятовують Depp в цій ролі вузькі, сподіваюся, що не стріляти 8 частин, як заплановані. Після всього, це не серія, але фільм, але всі необхідні гроші, і нічого не можна зробити.

Пітер Пан (1953)

Я не можу пам'ятати, що це кіно, але я люблю його.

Літаючі над гніздом Cuckoo (1975)

Джек Ніколсон - геній! Я так згоден про цей актор! Я не можу вірити 74 років. Фільм блискучий, кожен!

Де Dreams Lead (1998)

Я довго дивився цей фільм, тому що я нічого не пам'ятаю. Це як головний герой врятував кохану дружину, але що я забув. Я любив цей фільм, так що я повинен переймати його.

Лабіринт Фауна (2006)

Я не бачив, але я готовий.

Льодяний вік (2002)

мультфільм, звичайно, не про цей смішний і трохи божевільний кальмар, але добре запам'ятовується. Солодкий, смішний і божевільний. Я люблю всі частини цього фільму!

Нічний вік субота (1977)

Її... правила тягової форми! І ти танцюєш, Йоничка, танець.

Галене (1983)

Я не бачив цього фільму, але Al Cool краще, ніж коли-небудь! Вони знищать всіх поганих хлопців (або навпаки).

Malena (2000)

Моніка, Моніка, Моніка ... Чудова жінка. Я дивився фільм, але лише пара фраз були очікувані від Bellucci, хоча вона відіграла все з її тілом, з очей і ні слів були потрібні. Це дивний, але фільм нудний.

Матриця (1999)

Весь фільм є однією культовою сценою, але я вибрав цей момент, тому що це так елегантно.

Слюмбог Мільйонер (2008)

Я не знаю, чому вони дали цей фільм так багато оскаржень. На мій погляд, це повна ковдра, хоча моя подруга, яка любить індійські оповідання, описав її з захопленням. Шукаю це, я був розчарований, хоча є деякі дійсно хороші моменти (але це не змінює велику картину).

Сила барани (1991)

Ще один геній Я люблю, Ентоні Хопкінс. Я просто любила суперстар і фільм. Я бажаю Ентоні і він 73 років. Genius вже давно живе!

На голку (1996)

Я не хотів. Тексти пісень, а це означає: Drug movies і все, що поставляється з ним я люблю.

Хентльмен префер блондинки (1953)

Хентльмен віддає перевагу Маріліну, красиво, що ще можна сказати? Я люблю її.

Життя Красивий (1997)

Роберто Benigni є великим актором, який не бачив цього фільму, але кілька інших з його участю дуже гідні. Це сором'язлива, що час дивитися всі фільми так коротким.

Зелена плитка (1999)

Дуже дякую! Я не можу сказати вам, скільки я люблю цей фільм, оскільки це неможливо. Я люблю його, як ніхто інший фільм. Я завжди торкаюся в кінці. Це один з тих фільмів, які кожен повинен бачити. Дуже красиве створення, але іншим чином і не може бути, тому що фільм базується на романі Стівена Король, він зірує Том Ханкс і він має безліч нагород, крім «Оскар» (закріплений на... мене)

Екзорист (1973)

Я бачив так багато жахів, але я не бачив оригінального '73. Потрібно зафіксувати ситуацію на одному з найтемніших ночей.

Краса і бенкет (1991)

Один з улюблених оповідань!

Гарненька Жінка (1990)

Вона прогулялася по вулиці в своє життя і сховала серце.

Кримінальна фантастика (1994)

Триває танці Travolta! Танець, мед, ви так добре на ньому.

І Uma Thurman! Ось все шик!)

Повернутися до короля (2003)

Один з кращих сцен в кіно. Ви пам'ятаєте «один або два»?

Гладіатор (2000)

Собаки (1992)

Боротьба (1999)

Один з дивних пар світового кіно. Будь-який, хто дивився буде зрозуміти.

Бабця (1942)

Ніжний мультфільм! Bambi - це така лялька! Я просто хочу, щоб захопити його і вихованець його. Ось як послава я.

Етернал Сонсон Чистий Розум (2004)

Великий фільм Поклоніння побачити. Актори зверху.

V для Vendetta (2005)

Я не знаю, що люди не люблять, але я прочитав багато критики цього фільму. Я не бачив себе, але навіть Natalie Portman є про ... або повний. Чи дійсно це погано?

Кожен Бич (1996)

Найдивовижніший шанувальник кота в світі! Я люблю цей пухкий хлопець. Дитинство, дитинства...

Амелі (2001)

Я не бачив цього фільму. Він сказав, що Forrest Gump в жіночій версії тільки. Я готовий дивитися і знову, сподіваюся, що з Амелі я буду мати таку чарівну історію.

Антихрист (2009)

Це Круель! Я шукав, я подрібню. Для кого-небудь шедевр, для когось жаху. У мене немає ідеї, як я здивував цей фільм, але він залишив незбиране враження. Дякуємо розробникам. Ларс Вон Тримач не добре з головою.

Білосніжна біла і сім варфів (1937)

Я не люблю цей мультфільм. Це трохи для дітей, тому не повертайте його на ваших дітей, поки вони не менше 10 років.

Інглорійні Bastards 2009

Я не робив, але я. І знову Пітт, як актор, мабуть, добре тут.