2778
Кримський музичний фестиваль
Крим Музика Фестиваль, який називався головною музичною подією 2011, загинув. Що залишилося, крім паперу та пластикових пляшок Ялти? Звичайно, це спогади про конкурсні дні, море емоцій, радість зустрічі з улюбленими артистами! – хтось, хто був би писати поетично в блозі. Алас, Кісані не було, тому хвиля позитивних емоцій не перевели мене. Але вдома у мене є зомбі боксер, так що я мав можливість помилуватися... ні, ні на конкурсантів, але на на нарядах відомих російських і українських митців. «Щоб не піднятися!» це класичне слово від «Офісного роману» часто обертається на мові, коли на сцені з'явилася одна або інша зірка.
Я можу перебільшити, але судді за себе. Ось, наприклад, Валерія Леонтьєва. Вічний романтичний взяв на сцену для виконання його удару «Маргаріта». У образу жорстокості додано чорне клапак. Але з стильним художником пропущено: здається, що Леонтьєв блендери в величезній сміттєвій сумці
671578
Це, мабуть, така інтерпретація Войланда в Леонтиєві: «з'єднання» клоак і Бермуды)
Наташа Королева: тема «сиськи» не розкрита, але позначена
(доб. 2)
Зосередок на бюст вирішив і ще Наталя – Могилівська
Ба, і є не тільки туман, є також ноги, видимі до водопроводу.
Він сказав, що екс-продюсер прийняв права на всі пісні Жанни Фріського. Хто потребує пісень, якщо є такі пісні...
Це різновид сукні, які я не люблю. Два в одному: плаття, щоб показати і бюстгальтер, щоб показати.
Український поп-діва Ірина Білик (Я не знаю, якщо вона популярна в Росії) надихнула образ Олівії диги в «Троне» і одягав на світлодіодний одяг. І вона подивилась на взуття Гага.
І пози, ймовірно, занадто...
Філіп Кіркоров sang душі “Струси”. Рукави повинні мати рядки висить.
І Микола Басков одягав в костюм з образом коханого на спині. Якщо хтось не знає.
«Незбираний» наряд відрізняється співачкою Камалія (виготовлена Кіркоровом)
до 1 2 3 4 5+
... співачка Євгенія Власова. Вона виглядала як відчуження в її легкий костюм.
Р
Українська поп-група REAL O (я здається, що дівчата вдягають в гігантських скатертини). До речі, їхня пісня була названа «Дресс».
Парадоксально, вітчизняна фреак Верка Сердучка в цей раз не здивує незвичайним нарядом. «Наші Всі» взяли на стадію в білому костюмі. Це добре, що принаймні Кремля зірка не знімала, або це не буде її взагалі.
На фоні попередніх нарядів Діма Білан «покрадена» куртка нервово-копчена в боці. Чому звертайте увагу на такі дрібні речі, якщо Dima просто любить мене?
«Лазербой» Сергій Лазарєв взяв на стадію в класичному чорному костюмі, який створив великий контраст з наряддям дівчини, яка лежала на підлозі.
1038811
Ну, головна муза фестивалю Алла Борисівна не змінює її стиль - як звичайно, грунт дона флантована в капюшонах
р.
Софія Ротару звернулася до її прикладу
1 999 р.
Я можу перебільшити, але судді за себе. Ось, наприклад, Валерія Леонтьєва. Вічний романтичний взяв на сцену для виконання його удару «Маргаріта». У образу жорстокості додано чорне клапак. Але з стильним художником пропущено: здається, що Леонтьєв блендери в величезній сміттєвій сумці
671578
Це, мабуть, така інтерпретація Войланда в Леонтиєві: «з'єднання» клоак і Бермуды)
Наташа Королева: тема «сиськи» не розкрита, але позначена
(доб. 2)
Зосередок на бюст вирішив і ще Наталя – Могилівська
Ба, і є не тільки туман, є також ноги, видимі до водопроводу.
Він сказав, що екс-продюсер прийняв права на всі пісні Жанни Фріського. Хто потребує пісень, якщо є такі пісні...
Це різновид сукні, які я не люблю. Два в одному: плаття, щоб показати і бюстгальтер, щоб показати.
Український поп-діва Ірина Білик (Я не знаю, якщо вона популярна в Росії) надихнула образ Олівії диги в «Троне» і одягав на світлодіодний одяг. І вона подивилась на взуття Гага.
І пози, ймовірно, занадто...
Філіп Кіркоров sang душі “Струси”. Рукави повинні мати рядки висить.
І Микола Басков одягав в костюм з образом коханого на спині. Якщо хтось не знає.
«Незбираний» наряд відрізняється співачкою Камалія (виготовлена Кіркоровом)
до 1 2 3 4 5+
... співачка Євгенія Власова. Вона виглядала як відчуження в її легкий костюм.
Р
Українська поп-група REAL O (я здається, що дівчата вдягають в гігантських скатертини). До речі, їхня пісня була названа «Дресс».
Парадоксально, вітчизняна фреак Верка Сердучка в цей раз не здивує незвичайним нарядом. «Наші Всі» взяли на стадію в білому костюмі. Це добре, що принаймні Кремля зірка не знімала, або це не буде її взагалі.
На фоні попередніх нарядів Діма Білан «покрадена» куртка нервово-копчена в боці. Чому звертайте увагу на такі дрібні речі, якщо Dima просто любить мене?
«Лазербой» Сергій Лазарєв взяв на стадію в класичному чорному костюмі, який створив великий контраст з наряддям дівчини, яка лежала на підлозі.
1038811
Ну, головна муза фестивалю Алла Борисівна не змінює її стиль - як звичайно, грунт дона флантована в капюшонах
р.
Софія Ротару звернулася до її прикладу
1 999 р.