Крим Музика Фестиваль, який називався головною музичною подією 2011, загинув. Що залишилося, крім паперу та пластикових пляшок Ялти? Звичайно, це спогади про конкурсні дні, море емоцій, радість зустрічі з улюбленими артистами! – хтось, хто був би писати поетично в блозі. Алас, Кісані не було, тому хвиля позитивних емоцій не перевели мене. Але вдома у мене є зомбі боксер, так що я мав можливість помилуватися... ні, ні на конкурсантів, але на на нарядах відомих російських і українських митців. «Щоб не піднятися!» це класичне слово від «Офісного роману» часто обертається на мові, коли на сцені з'явилася одна або інша зірка.
Я можу перебільшити, але судді за себе. Ось, наприклад, Валерія Леонтьєва. Вічний романтичний взяв на сцену для виконання його удару «Маргаріта». У образу жорстокості додано чорне клапак. Але з стильним художником пропущено: здається, що Леонтьєв блендери в величезній сміттєвій сумці
671578
Це, мабуть, така інтерпретація Войланда в Леонтиєві: «з'єднання» клоак і Бермуды)
Наташа Королева: тема «сиськи» не розкрита, але позначена

(доб. 2)
Зосередок на бюст вирішив і ще Наталя – Могилівська
Ба, і є не тільки туман, є також ноги, видимі до водопроводу.
Він сказав, що екс-продюсер прийняв права на всі пісні Жанни Фріського. Хто потребує пісень, якщо є такі пісні...
Це різновид сукні, які я не люблю. Два в одному: плаття, щоб показати і бюстгальтер, щоб показати.
Український поп-діва Ірина Білик (Я не знаю, якщо вона популярна в Росії) надихнула образ Олівії диги в «Троне» і одягав на світлодіодний одяг. І вона подивилась на взуття Гага.
І пози, ймовірно, занадто...
Філіп Кіркоров sang душі “Струси”. Рукави повинні мати рядки висить.
І Микола Басков одягав в костюм з образом коханого на спині. Якщо хтось не знає.
«Незбираний» наряд відрізняється співачкою Камалія (виготовлена Кіркоровом)
до 1 2 3 4 5+
... співачка Євгенія Власова. Вона виглядала як відчуження в її легкий костюм.

Р
Українська поп-група REAL O (я здається, що дівчата вдягають в гігантських скатертини). До речі, їхня пісня була названа «Дресс».
Парадоксально, вітчизняна фреак Верка Сердучка в цей раз не здивує незвичайним нарядом. «Наші Всі» взяли на стадію в білому костюмі. Це добре, що принаймні Кремля зірка не знімала, або це не буде її взагалі.
На фоні попередніх нарядів Діма Білан «покрадена» куртка нервово-копчена в боці. Чому звертайте увагу на такі дрібні речі, якщо Dima просто любить мене?
«Лазербой» Сергій Лазарєв взяв на стадію в класичному чорному костюмі, який створив великий контраст з наряддям дівчини, яка лежала на підлозі.
1038811
Ну, головна муза фестивалю Алла Борисівна не змінює її стиль - як звичайно, грунт дона флантована в капюшонах

р.
Софія Ротару звернулася до її прикладу
1 999 р.