Льодяно вовк в цитатах

Серед жінок, але серед чоловіків практично немає. Перша людина, яка приходить до розуму - Альона Делон. У 1960-х і 1980-х роках, коли його популярність була на вершині. Арена була прикрашена не тільки іноземними жінками, але й радянськими красунями, адже в усьому світі не було більше чарівних. Він мав багато любителів, але він ніколи не зустрівся тільки один, хто хоче жити. Він і всі вони навколо нього розповідають про нього, розкриваючи всі секретні сторони душі найкрасивішої людини останнього століття. Що таке вовк Альона Делон?

Я думаю про себе як секс бомбардувальник.

Я прийшов до умов з обличчям тільки після одного з найвідоміших фільмів «Поол». Я був тридцять. Тоді я раптом усвідомив: вік Христа, душа самурії і поява героя-любителя - це мій суперечок і одночасно діюча трубка.
р.

, Україна

Інколи У мене є слов'янське загартування. Я не знаю, куди прийшла. Може бути від моїх друзів або від жінок я кохав?

Дуже важко бути Alain Delon. Важко бути Alain Delon щодня. Щоб зрозуміти це, ви повинні бути в моєму взутті. Але я повинен визнати, що це дійсно класно.

Р

Є три типи акторів: поганий, хороший і великий. З поганим, все зрозуміло, вони добре грають, добре грають. І великі не грають нічого. Вони просто живуть перед камерою. Як Жан Габін, як Brando. Як мені.

Я не збираюся скаржитися на життя - Я все, я отримав все, що я хотів.
р.

Я хочу бути любим, як я завжди маю, з усім пристрастю моєї душі.

Я – Скорпіон, родом природи, маю непристойний характер. В житті багато моїх проблем.

Я тільки роблю речі, які дозволяють мені досягти вершини. Я не один для втрати.

Я ніколи не змогла адаптуватися до американського життя. Я був нудний.

Кінопрофесіонал для професіоналів. Для всіх бажаючих бути режисером. Саме там, де відбувається криза кіно! Бездоганні, некомпетентні люди кидаються в професію, фольги крім

Не варто забувати, що я вже вніс історію кінотеатру. Серед моїх робіт є ще 5-6 видатних. Так я дуже боявся зіпсувати враження від того, хто не знає.

«Делон нічого не повторює, діяючи в фільмах з кулеметом в руках». Але ніхто не зробив таку різноманітність картин для різних категорій глядачів.

А мудрий людина колись сказав: «Мар'їж злий, але необхідно». Я часто думаю про це. Не злий, але жінка. В інших словах жінка необхідна, необхідна і обов'язкова зла.

Алаїн – шекспіранський герой, який втратив в епоху норіарського стилю, споглядаючи наш світ сталевою альтанкою, в якій сльози його ранньої дитячої блиску.

Alain Delon був дуже красивий хлопець, сповнений міцності, енергії і навколишнього середовища. Він був як молодий променева собака, яка відчуває, де вітер продувається, але ще не знає, куди бігти. - Симон Дезорет

Я дуже сподобалося Delon. Він був красивим і чарівним (Olga Horsting)

Він може змусити будь-кому і що-небудь відмовитися, але люди і речі давали йому. – Альона

Аліна нагадує молодого собаки, і він буде залишатися так. Завжди щось, що шукає, саморуйнівний. до Ром Шнайдер
р.

Життя Аляна Делона - це сюжет для роману пригод (А. Брагінський)

Делон захопив мене своїм талантом. З його магнетизмом, його здатність рухатися, його здатність займати місце в просторі, його неймовірна приваблива потужність, її здатність зібрати в потрібний момент. Робота з таким актором є справжнім щастям режисера. до Філіпп Лефбвр

Він знає свою гідність і абсолютно право. Він має стійкий характер і говорить про те, що він думає, що не завжди зрозуміло правильно «Паризьке мікрокосмічне». й

,00 Р

І нарешті (у старій традиції) відео:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное