Оскарження в світі великого кіно

Премія Emmy в світі телевізійних шоу означає те ж саме, що Оскар у світі великого кіно - це, головна нагорода, яка відзначає основні персонажі. Учора, Київський театр опери та балету в Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення фігурним фігурам, які кожен серійознавчий актор мріє про те, що він має свою колекцію. І ми, як модні експерти з людей, зацікавлені в нарядах, в яких з'явилися знаменитості. Отже, подивіться, хто і що шон на червоному килимі 2011 Emmy Awards.

Почнемо з сукню, яку я хотів самі, Zach Posen плаття Kristen Wiig wore. Для мене зірка субота нічного життя в стилі нагадує Sarah Jessica Parker – не найкрасивіший вигляд, вона компенсує бездоганно сидячи наряди. Я бачу, що ви можете побачити Wiig в цьому одязі.

Я також дуже сподобалося Джейн Ейр плаття, що Jennifer Westfeld wore. Єдине, що я змінив цей образ, є ременем. Чорний або темно-пурпуровий широкий пояс буде виглядати більш ефектно.

Pictured next to jennifer є її mad men co-star jon hamm

р.

Я дуже зацікавився сукню Elizabeth Moss, а не сам, але ці гілочки на руках актора, які є продовженням декору сукні. Як вони тримають, я дива?

Charlie Новий Ангели: Minka Kelly, Rachel Taylor і Annie Aylonzeh. бордовий фіолетовий плаття на Айлонжех від Romona Keveza, до мене, є самим дивовижним. Колір сукні прекрасно гармоніює з кольором шкіри. Але Рахель в блискучій сукні від Арані здається занадто блідим на тлі своїх темних друзів

Але Чарлі старий охоронець ангел, Drew Barrymore, не виглядав як кращий наряд для мене. Ця плаття Givenchy буде краще підходить для партії, але для Емми, це занадто простий (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zoe Deschanel - це свято дівчина. У цій сукні Monica Lurie вона виглядає як Rapunzel (це моє дивне об'єднання).

Якщо дно була однакова текстура, як і верхня, Керрі Вашингтон в пристрасній сукні виготовить всіх. Це суперечливе враження. Я не схожий на всі ці переверсії з гемами.

Очистити файл. Чому варто звернути увагу на груди, якщо це просто не існує. Ця сукня від Олександра Маккорона буде виглядати набагато краще на більш зайнятій леді, ніж на Anna Paquin

"Що це ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Здається, що актриса витягнула завісу з вікна і загорнув її.

Сама текстура, але дуже різний стиль. Якщо зелена атласна сукня Olivia Mann виглядає страшно, то це блакитне наряд від Roksanda Ilincic дуже гідне декорування фігури Diana Agron.

5414734

Р Вера Вонг плаття не може бути помилково за визначенням. Софія Вергара знає це дуже добре. Актриса виглядає як великий екзотичний квітка. 10 точок з 10

Зірка серії «The Big Bang Theory» Kaley Cuoco. Сукня не погана, але я підбираю взуття і зчеплення більш стриманого кольору.

Це нова вечірня мода? У сукнях з подібною обробкою, багато знаменитостей вже запалилися, тепер Emily Blunt приєднався до них. Хоча це плаття від Elie Saab, я не люблю його.

Ще одна сукня, яка не радує око на будь-якому одязі Amy Pehler. Якщо ви не знаєте, що це не дає вам права на одяг. Топ «Футбол» і знову буде

Здається, що плаття на Taraji Henson, погано боляче.

Дно цього Крістіана Сіріано плаття на Heidi Klum нагадує перероблений папір, в якому квіти загорнуті, і це, до речі, досить весело. Гейді може вибрати наряди з скручуванням

р.

Katie Holmes прийшов на церемонію в дуже невидимій сукні від Calvin Klein і немає ювелірних виробів. Що відбулося, Katie?

, Україна

Я не люблю, що плаття Kate Winslet. Що саме я не можу сказати. Це не її плаття і це все тут!

Evan Rachel Wood, якщо вона не зрізати її довге волосся, буде виглядати як русалка в цій приголомшливій сукні Elie Saab

Приз глухого плаття на цьому заході йде на Gwyneth Paltrow. Не плаття, це костюм. Я не знаю, що це буде.

«Срібний» в боротьбі за плаття угліест отримав Джуліанну Маргулі

Р

І бронза - Jane Lynch. Ні, я нічого не маю проти сукні себе, але тепер продув груди (після того, як актриса вже 51), вона небажана, щоб флаунт так багато.

Я не схожий на Христина Хендрікс. Перш ніж носити сукні цього кольору, потрібно трохи прогулятися в солярію.