Roxanne Lowit.

Дверцята до світу моди перед Roxanne Lowitt відкрився в кінці 70-х, коли хіппі естетики ретельно вводять моду, і Yves Saint Laurent випустили свій Opium. По дорозі він став першим натхненням і idol. Роксанне часто згадується в інтерв'ю, як він і Сен Лорент і Анді Warhol підняв Ейфелеву вежу і захопив Париж. З цього моменту вони стали друзями.

Roxanne Lowit. р.

Roxanne Lowit. Габаритний зображення

Роксанни Нигитт ніколи не зацікавився емаскуляції і шляхосильність моди показує себе. Вона дрочить за лаштунками, де все було реально і справно - хаос приготування, пристрасть і антатифікація екстраваганзи, творча ексстазія і бризки шампанського на постпартії.

407468

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

У Vogue, Vanity Fair, Tatler, Elle, V Magazine, Гламур та інші глянцеві. Моменти (1990), люди (2001) і Dior BackStage (2010) є найвідомішими фотокниги. Найкращий альбом року у 2010 році

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit. р.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

«Це вірний історик, відсутність якого завжди пальпований, і присутність якого цінується своєю вагою на золото», - зазначив Карл Лагерфельд, що він сказав про Роксанне Нижнє.

Серед дев'ятої кількості творів Roxan Lowit, що я дивився, я хотів би порадувати вас, щоб говорити, для десерту, з фото встановленим Heidi Klum, пострілом для журналу Vogue. Я ніколи не бачив Heidi настільки чарівний і сяючий!

Roxanne Lowit. р.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit. р.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit. Р

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

Roxanne Lowit.

І навіть якщо Roxanne Lowitt не вважається професіоналом високого класу, навіть якщо вона не витрачає багато часу, що стержає її фотографії і не дотримується строгості композиції - все це не має значення. Головне, що її фото заповнюється життям, вони «дихають» і дають нам можливість побачити те, що стоїть за завісою. Браво, Роксан!