Roxanne Lowit.

Дверцята до світу моди перед Roxanne Lowitt відкрився в кінці 70-х, коли хіппі естетики ретельно вводять моду, і Yves Saint Laurent випустили свій Opium. По дорозі він став першим натхненням і idol. Роксанне часто згадується в інтерв'ю, як він і Сен Лорент і Анді Warhol підняв Ейфелеву вежу і захопив Париж. З цього моменту вони стали друзями.

р.

Габаритний зображення

Роксанни Нигитт ніколи не зацікавився емаскуляції і шляхосильність моди показує себе. Вона дрочить за лаштунками, де все було реально і справно - хаос приготування, пристрасть і антатифікація екстраваганзи, творча ексстазія і бризки шампанського на постпартії.

407468

У Vogue, Vanity Fair, Tatler, Elle, V Magazine, Гламур та інші глянцеві. Моменти (1990), люди (2001) і Dior BackStage (2010) є найвідомішими фотокниги. Найкращий альбом року у 2010 році

р.

«Це вірний історик, відсутність якого завжди пальпований, і присутність якого цінується своєю вагою на золото», - зазначив Карл Лагерфельд, що він сказав про Роксанне Нижнє.

Серед дев'ятої кількості творів Roxan Lowit, що я дивився, я хотів би порадувати вас, щоб говорити, для десерту, з фото встановленим Heidi Klum, пострілом для журналу Vogue. Я ніколи не бачив Heidi настільки чарівний і сяючий!

р.

р.

Р

І навіть якщо Roxanne Lowitt не вважається професіоналом високого класу, навіть якщо вона не витрачає багато часу, що стержає її фотографії і не дотримується строгості композиції - все це не має значення. Головне, що її фото заповнюється життям, вони «дихають» і дають нам можливість побачити те, що стоїть за завісою. Браво, Роксан!