Солодкий Dreams by Mila Daydreamer

Як перетворити дитину, яка навіть не рік в інтернет-зірку? Задайте звичайний декрет з Гельсінкі, Adele Emerson, блог якого є одним з найбільш відвідуваних в Фінляндії. І все почалося з того, що один день Adele з фотографіями її сплячий малюк Mila і розмістив її фото на LiveJournal. Після декількох десятків коментарів, які відварилися до значення «сух-сух, як досить», Adele вирішив експериментувати. Вона з фотографіями Міли знову, але вже в декорації з непроваджених засобів. Так що Інтернет дізнався про Міла Днів'є - це казкове ім'я, придумане Аделе до її дочки.

Adele Emerson не є професійним фотографом, ні дизайнером. Це просто, що Finny має хорошу фантазію. І не підозрює, що її фото захоплюється тисячами інтернет-користувачів.

Р

Це такий спокійний і дуже швидкий полум'я. Привіт, тому що Adele Emerson нічого особливого – просто фотографував дитину в декорації побутового посуду. Але не скажеш, що весь геній простий? Adele був піонером в цій галузі, тепер вона має десятки послідовників, але навряд чи хтось інший дитина стане більш популярним, ніж Mila Daydreamer.

57596

Р

І це Adele з Mila awake. Тепер я знаю, де дитина настільки красива.

І це Mila і Dad. Він має бути хіппі ... 10 хв Р

Блог Adele Emerson - milasdaydreams.blogspot.com

По дорозі Adele розміщує не тільки фотографії Mila, але і фотографії сімейних свят, відпочинку і т.д. - загалом, все подобається людям. Приходьте, подивіться на неї, відчуйте. Такі фотографії дуже оздоблювальні - перевірте на себе.