Принцеса Кардашян

Від пропозиції руки і серця, викладених пелюстками троянд, до казкового весілля. Мильйони доларів були витрачені, щоб зробити історію дійсно незабутнім. Ну, свято любові і розкіш Кім Кардашян і Кріс Гуфрейс був успіхом!

Я думаю, що великі коментарі про це весілля року будуть зайвими. Крім того, Miou вже забезпечив більшість інформації vev.ru/blogs/pervye-foto-i-відео-so-svadby-kim-kardashyan-i-krisa-hamfrisa.html

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

р.

Так, тут вона принцеса Кім збирається зустріти своє щастя в обличчі Кріса Гуфрі.

у супроводі його stepfather Bruce Jenner

Плівки фідельності

Гумфріс поцілунає її зараз відповідальний чоловік.

Фотографії

І тільки щасливі моменти.

р.

6711786

Перший танець з чоловіком

і stepfather

Цікаві фотографії з гостями

Головний гість торжества, нефрика Масон (Куртні син)

Ідея чорного-білого гардеробного коду, до мене особисто, здається дуже успішним - це тільки підкреслить розкіш і витонченість самої весілля.

Ми поєднали код сукні для всього.

Зображення нареченої, як ми знаємо, був створений реальною феєю – Vera Wong

р.

Кільця від Lorraine Schwartz: він прикрашений чорною діамантами, її – з камінням 15 карат.

Алас, ще не відомо, скільки коштує тиара, але наречені коштує 5 мільйонів. $$$$$

А весільний подарунок Кріса - це браслет з ініціалями, я думаю, і так зрозуміло.

Сьогодні це рівно місяць з Кім і Крісом обміняються vows. Ми бажаємо молодят, що весільна еуфорія триває до тих пір, як це можливо в їх теперішніх правових відносинах!