985
Принцеса Кардашян
Від пропозиції руки і серця, викладених пелюстками троянд, до казкового весілля. Мильйони доларів були витрачені, щоб зробити історію дійсно незабутнім. Ну, свято любові і розкіш Кім Кардашян і Кріс Гуфрейс був успіхом!
Я думаю, що великі коментарі про це весілля року будуть зайвими. Крім того, Miou вже забезпечив більшість інформації vev.ru/blogs/pervye-foto-i-відео-so-svadby-kim-kardashyan-i-krisa-hamfrisa.html
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
р.
Так, тут вона принцеса Кім збирається зустріти своє щастя в обличчі Кріса Гуфрі.
у супроводі його stepfather Bruce Jenner
Плівки фідельності
Гумфріс поцілунає її зараз відповідальний чоловік.
Фотографії
І тільки щасливі моменти.
р.
6711786
Перший танець з чоловіком
і stepfather
Цікаві фотографії з гостями
Головний гість торжества, нефрика Масон (Куртні син)
Ідея чорного-білого гардеробного коду, до мене особисто, здається дуже успішним - це тільки підкреслить розкіш і витонченість самої весілля.
Ми поєднали код сукні для всього.
Зображення нареченої, як ми знаємо, був створений реальною феєю – Vera Wong
р.
Кільця від Lorraine Schwartz: він прикрашений чорною діамантами, її – з камінням 15 карат.
Алас, ще не відомо, скільки коштує тиара, але наречені коштує 5 мільйонів. $$$$$
А весільний подарунок Кріса - це браслет з ініціалями, я думаю, і так зрозуміло.
Сьогодні це рівно місяць з Кім і Крісом обміняються vows. Ми бажаємо молодят, що весільна еуфорія триває до тих пір, як це можливо в їх теперішніх правових відносинах!
Я думаю, що великі коментарі про це весілля року будуть зайвими. Крім того, Miou вже забезпечив більшість інформації vev.ru/blogs/pervye-foto-i-відео-so-svadby-kim-kardashyan-i-krisa-hamfrisa.html
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
р.
Так, тут вона принцеса Кім збирається зустріти своє щастя в обличчі Кріса Гуфрі.
у супроводі його stepfather Bruce Jenner
Плівки фідельності
Гумфріс поцілунає її зараз відповідальний чоловік.
Фотографії
І тільки щасливі моменти.
р.
6711786
Перший танець з чоловіком
і stepfather
Цікаві фотографії з гостями
Головний гість торжества, нефрика Масон (Куртні син)
Ідея чорного-білого гардеробного коду, до мене особисто, здається дуже успішним - це тільки підкреслить розкіш і витонченість самої весілля.
Ми поєднали код сукні для всього.
Зображення нареченої, як ми знаємо, був створений реальною феєю – Vera Wong
р.
Кільця від Lorraine Schwartz: він прикрашений чорною діамантами, її – з камінням 15 карат.
Алас, ще не відомо, скільки коштує тиара, але наречені коштує 5 мільйонів. $$$$$
А весільний подарунок Кріса - це браслет з ініціалями, я думаю, і так зрозуміло.
Сьогодні це рівно місяць з Кім і Крісом обміняються vows. Ми бажаємо молодят, що весільна еуфорія триває до тих пір, як це можливо в їх теперішніх правових відносинах!