Український

Тема масових тенденцій, що вже потрапив у сарафани максі і куртки з шкіри, може бути розроблена і розроблена. Цього разу під вогонь з сердитися критики блогера прибули легінси (заморська назва для звичайних легінсів), пандусантний бум, який почався одночасно, як гумові куртки вийшли в моду. У гардеробі така куртка, легінси і туфлі з каблуками 10 см, можна вважати «модним курком». Це смішний, що в цьому наряді минулого осені, і ця весна були жінки віком, так як вони кажуть, від і до - школярка, студент, тітка понад 30 років.

610794

Найяскравіший приклад модної моди відроджує добре забутий старий. На початку 90-х років лосини основних квітів вважалися вичавкою моди. Тепер важко отримати таку, і чому - атласні кольорові легінси не правило

0808

До речі, у старі дні легінси були елементом виключно чоловічий гардероб. Я не пам'ятаю тільки те, що це називається.

І ім'я своїх легінсів owe ... elk. Він був з шкіри цих благородних тварин, які пришивали перші легінси.

Насправді, я думаю, що навіть міні-спідниці не підкреслить красиві ніжки, як легінси. Але якщо легінси мають властивість підкреслити еластичність бутонів, краси кальмарів, то підкреслюють жир підвіски на бочках або за розмірами басейну відмінно. Деякі власники легінсів здаються не помітити, що вони виглядають в них, щоб покласти його м'яко, не так само як моделі рекламних легінсів.

р.

Навіть на манекені деякі моделі виглядають страшно.

Я хотів би порадувати своїх модистів одне: порівняти принаймні трохи ваших модних вподобань з можливостями ваших фігур. В іншому випадку ця мода незабаром перетворить наші красиві дівчата з фігурами в стадію целюлітних гранітних клонів.