Таємниці Кеїра Лицарлі

Я вирішив переїхати на протилежний табір, щоб побачити, як справи пуповинні в Голлівуді брюнетки. Почнемо, можливо, з Keira Knightley – актриса, для мене, більш таємничий.

Так, Кіра Крістіна Knightley, народився британський і Голлівудський зір першої величини до його 26 років має досить скромний, у порівнянні з колегами-блондинки, список хлопців. Напевно тому, що дилігент і виправити Кіра не зважився на варені про принцесу і не відволікав хлопчиків, так як дівчата зазвичай роблять в її роки. Вона прагнула стати кращим на те, що було дуже важливо її (як і самовдосконалення), і тому не спрей на нормальному підлітковому грибі.

р.

Перший роман з Кірою в 2001 році (на цей час вже зірвав у великому кіно вже 7 років). Вона відіграла дочку Робін Хооду в Принцесі Престолів і зустрівся з Del Sinnott.

Офіційна афіша з аспіруючою акторкою не була добре для Дела. Відданість і 100% відданість Кіри в своїй кар'єрі не залишило свого часу для коханої, що зробив його неймовірно божевільним. В кінці Кіра вирішили розбити відносини. Актор навіть спробував самогубство. Але цей метод впливу не мав очікуваного результату - Кіра залишається один раз і назавжди.

Перша велика любов 17-річної Кіри стала Джемі Дорнан – ручна ірландська кров, модель Hennes & Mauritz і Calvin Klein.

р.

Р

Зустрілися на фотосесії для фільму «Клоак». Кеїра була просто потім зарахована ваффрі з її партнером і чоловічою людиною Адріан Броди (який був природним чином зроблено для цілей PR).

1481.0786

Не займав багато любові один одному, щоб перетворитися на серйозні стосунки. Джамі переїхали в квартиру Кеїра в Майфрі, Лондон, і все було чудово. Але зростаюча популярність подруги не порадувала Дорнань. І сцени джем'я з блондинками Kirsten Dunst в Marie Antoinette, показання і зеал, з яким він прийняв свою першу роль, не порадував Keira взагалі. Вона була жахливо ревнистою донаною для Кірстена.

3298091р.

У одну точку Джамью вирішив, що йому потрібно більше повітря. Після дворічної вафії він залишив Лицарлі. Ця перерва Кіра досвідчена молодість. Крім того, Донань додав паливо в вогонь з інтерв'ю, де він відмітив її помилки в відносинах.

«Для того, що людина має бути лідером у зв’язку з грошима та розподільчою владою, і, звичайно, я не був. . . ?
Поразка на особистому фронті повністю компенсувала Кіру за свою кар'єру. У 2005 році роль Єлизавети в черговій кіно адаптації гордості та преюдії приніс її більше, ніж вона могла б очікувати – перша номінація Оскара для кращого актора та... нові відносини. Кожен хоче свого пана Дарсі, але вона впала в любов з Wickham або Rupert Другом.

Вони були ідеальними моделями для кожної пари та ролі. У той же час, що переповнена щасливою Кірою, була релюкція Руперта, щоб привести її вниз.

«Руперт – це не той, хто шукає тихого сімейного хабара. На перший раз я був сумований, з якоїсь причини жаху, як я хотів би отримати шлюб якомога швидше. Але тепер я холодний і я комфортний з його настрою. й

П'ять років цієї шикарної англійської романтики тривав, але на початку цього року вони все ще зрозуміли, що вони хочуть різні речі з життя. Оголошено розбиття. І знову Кіра приймала зміни в житті дуже важко. Незважаючи на те, що таке багаж особистого досвіду, я думаю, варто допомогти їй підготуватися до ролі Анна Каренана. У вересні, прем’єра запланована на 2012 рік.

Романтичний настрій для зйомок тепер створений Клаксонами клавіатуристом James Righton. Кілька місяців тому вони були введені на вечірній телеведучий Alexa Chang.

, Україна

Р

Спочатку James amicfully відволікла Кіра від болючого розриву, але зараз вони більше не приховали своїх відносин.

Право на те, щоб провести час з коханим. Вони також вводять один одного з батьків. Таблики чекають на залучення.

Але чому кисть речей? Головне, що Кіра має щасливу посмішку на обличчі сьогодні. Крім того, вона сказала, що вона хоче уповільнити і приділити більше часу своїм близьким. На жаль, значення старої Англії все ж переважають на екзистенцію життя в Голлівуді.

Фото: INF/ImNot Одержес, Новини трендів, Щоденна пошта