Взуття з гілочками

Як ви знаєте, є люди і, відповідно, нічого людина відчужається до них. Включаючи залежність від незвичайних речей, одягу і взуття. Це останнє, що я хочу розповісти про те, чи точніше, щоб показати вам, що незвичайне взуття вибір знаменитостей.
Взуття з гілочками

Я не знаю, чому я люблю взуття з шипами, але багато зірок воліють цей дизайн. Вони з'являються в такому взутті і на червоному килимку і в усьому світі. Але давайте до того моменту, що, щоб переглянути певні фотографії.

Перші відсвяткують серед любителів взуття з шипами Blake Lively. Так, вона схожа на те, що вона...
Взуття з гілочками

Ріанна, великий коханець екстравагантних нарядів, звичайно, не може залишитися від такого буквально різкого тренду. До речі, її туфлі від Крістіна Лоубутєн.
Взуття з гілочками

Взуття з гілочками

176162

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Взуття з гілочками

Але Хлое Кардашян воліє таке взуття не тільки на суспільних подіях, але і в повсякденному житті.
Взуття з гілочками

Взуття з гілочками

Ви знаєте, скільки коштує взуття Dakota Fanning?
Взуття з гілочками

Тут все вказано, це також створення великого Лоубутієна.
Взуття з гілочками

Так що може бути Кім Кардашян без цих взуття?
Взуття з гілочками

І вона не єдина
479094

Взуття з гілочками

Фергі також любить взуття з шипками.
8802978 р.

І Хайді Клум.
Взуття з гілочками

Ю. Ло має ще одну пару гілочок взуття.
Взуття з гілочками

І ось Lucy Hale показує її пара, з походами на спині.
Взуття з гілочками

Olivia Wilde продемонстрував ту ж взуття, як Рірі, від Крістін Лоубутєн.
Взуття з гілочками

І навіть Rebecca Black отримав пару, як це. О, приходьте! вона різновид зірки, теж.
Взуття з гілочками

Я просто не отримую. Дизайн такого взуття досить суперечливий, як кажуть, для аматора. Але він небезпечний! Я не знаю, як носити взуття так, як це сидить на нозі. Ви можете отримати постріл. І про зіпсовані колготки і не потрібно ...