1059
Взуття з гілочками
Як ви знаєте, є люди і, відповідно, нічого людина відчужається до них. Включаючи залежність від незвичайних речей, одягу і взуття. Це останнє, що я хочу розповісти про те, чи точніше, щоб показати вам, що незвичайне взуття вибір знаменитостей.
Я не знаю, чому я люблю взуття з шипами, але багато зірок воліють цей дизайн. Вони з'являються в такому взутті і на червоному килимку і в усьому світі. Але давайте до того моменту, що, щоб переглянути певні фотографії.
Перші відсвяткують серед любителів взуття з шипами Blake Lively. Так, вона схожа на те, що вона...
Ріанна, великий коханець екстравагантних нарядів, звичайно, не може залишитися від такого буквально різкого тренду. До речі, її туфлі від Крістіна Лоубутєн.
176162
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Але Хлое Кардашян воліє таке взуття не тільки на суспільних подіях, але і в повсякденному житті.
Ви знаєте, скільки коштує взуття Dakota Fanning?
Тут все вказано, це також створення великого Лоубутієна.
Так що може бути Кім Кардашян без цих взуття?
І вона не єдина
479094
Фергі також любить взуття з шипками.
8802978 р.
І Хайді Клум.
Ю. Ло має ще одну пару гілочок взуття.
І ось Lucy Hale показує її пара, з походами на спині.
Olivia Wilde продемонстрував ту ж взуття, як Рірі, від Крістін Лоубутєн.
І навіть Rebecca Black отримав пару, як це. О, приходьте! вона різновид зірки, теж.
Я просто не отримую. Дизайн такого взуття досить суперечливий, як кажуть, для аматора. Але він небезпечний! Я не знаю, як носити взуття так, як це сидить на нозі. Ви можете отримати постріл. І про зіпсовані колготки і не потрібно ...
Я не знаю, чому я люблю взуття з шипами, але багато зірок воліють цей дизайн. Вони з'являються в такому взутті і на червоному килимку і в усьому світі. Але давайте до того моменту, що, щоб переглянути певні фотографії.
Перші відсвяткують серед любителів взуття з шипами Blake Lively. Так, вона схожа на те, що вона...
Ріанна, великий коханець екстравагантних нарядів, звичайно, не може залишитися від такого буквально різкого тренду. До речі, її туфлі від Крістіна Лоубутєн.
176162
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Але Хлое Кардашян воліє таке взуття не тільки на суспільних подіях, але і в повсякденному житті.
Ви знаєте, скільки коштує взуття Dakota Fanning?
Тут все вказано, це також створення великого Лоубутієна.
Так що може бути Кім Кардашян без цих взуття?
І вона не єдина
479094
Фергі також любить взуття з шипками.
8802978 р.
І Хайді Клум.
Ю. Ло має ще одну пару гілочок взуття.
І ось Lucy Hale показує її пара, з походами на спині.
Olivia Wilde продемонстрував ту ж взуття, як Рірі, від Крістін Лоубутєн.
І навіть Rebecca Black отримав пару, як це. О, приходьте! вона різновид зірки, теж.
Я просто не отримую. Дизайн такого взуття досить суперечливий, як кажуть, для аматора. Але він небезпечний! Я не знаю, як носити взуття так, як це сидить на нозі. Ви можете отримати постріл. І про зіпсовані колготки і не потрібно ...