Поза «69»

З поточним стандартом життя, коли ціни випливають, і, на жаль, немає, більше і більше людей змушені стати шанувальниками другої руки. Звісно, в такому чутливому питанні, як одягатися в другому або ні, все залежить від рівня вичавленості людини: хтось навіть не зношує хутряний пуховик від чужого плеча над трьома светрами, а хтось просто купує шорти в другому, проти якого вона потертий, шкода, хтось інший бат. Я розповім про себе: Я не перший, ні другий, і у мене є кілька речей. Правда, вони були придбані, щоб говорити, з спортивного інтересу: пара років тому, мій друг і я бандрував з бодром в цей диво магазин і вийшов з сумок, пов'язаних з брендованими речей. Але... дві футболки і пляжна спідниця все ще мертва вага в кишечнику моєї шафи. Я ніколи не чув, щоб одягнути їх – це здавалося, що якщо я вийшов в них, кожен негайно декласифікував їх походження.

Р

Але в той же час я нічого не маю проти людей, які вдягають вдруге. Я знаю, що іноді є речі з тегами і цінними тегами, які ніхто не зношений. Тільки як люди знайдуть їх у стеки всіх, які речі є таємницею для мене. Я думаю, що вони проходять через весь день...

Я також знаю, що друга рука є випуском для багатьох мам, які діти дуже швидко ростуть. Після того, як все, нові дитячі речі коштують так само, як і дорослі, і потрібно купити їх набагато частіше. Ось де знаходиться друга рука. Більш того, що може бути бруду і конденсація на дитячих речах? Хоча це може бути ...

Також продається одяг. Я читаю десь, що ви навіть можете купити норку пальто! Особисто, якщо я з'явився на такому хутрі, я б купити його без зцілення. Потім я засихав її, очищаю, і зношуючи її з головою.

Ви також можете придбати весільні сукні десь. Чи не це те, що він орендував, але ви не повинні орендувати його?

Це правда, другий поділ. Є деякі, які практично не відрізняються від звичайних магазинів.

3610Р. 4200Р.

Р

Є деякі, які просто страшні, щоб піти в.

Як ви відчуваєте про другу руку?