Поза «69»

З поточним стандартом життя, коли ціни випливають, і, на жаль, немає, більше і більше людей змушені стати шанувальниками другої руки. Звісно, в такому чутливому питанні, як одягатися в другому або ні, все залежить від рівня вичавленості людини: хтось навіть не зношує хутряний пуховик від чужого плеча над трьома светрами, а хтось просто купує шорти в другому, проти якого вона потертий, шкода, хтось інший бат. Я розповім про себе: Я не перший, ні другий, і у мене є кілька речей. Правда, вони були придбані, щоб говорити, з спортивного інтересу: пара років тому, мій друг і я бандрував з бодром в цей диво магазин і вийшов з сумок, пов'язаних з брендованими речей. Але... дві футболки і пляжна спідниця все ще мертва вага в кишечнику моєї шафи. Я ніколи не чув, щоб одягнути їх – це здавалося, що якщо я вийшов в них, кожен негайно декласифікував їх походження.

Поза «69»

Поза «69» Р

Поза «69»

Але в той же час я нічого не маю проти людей, які вдягають вдруге. Я знаю, що іноді є речі з тегами і цінними тегами, які ніхто не зношений. Тільки як люди знайдуть їх у стеки всіх, які речі є таємницею для мене. Я думаю, що вони проходять через весь день...

Поза «69»

Поза «69»

Поза «69»

Я також знаю, що друга рука є випуском для багатьох мам, які діти дуже швидко ростуть. Після того, як все, нові дитячі речі коштують так само, як і дорослі, і потрібно купити їх набагато частіше. Ось де знаходиться друга рука. Більш того, що може бути бруду і конденсація на дитячих речах? Хоча це може бути ...

Поза «69»

Поза «69»

Також продається одяг. Я читаю десь, що ви навіть можете купити норку пальто! Особисто, якщо я з'явився на такому хутрі, я б купити його без зцілення. Потім я засихав її, очищаю, і зношуючи її з головою.

Поза «69»

Поза «69»

Ви також можете придбати весільні сукні десь. Чи не це те, що він орендував, але ви не повинні орендувати його?

Поза «69»

Поза «69»

Це правда, другий поділ. Є деякі, які практично не відрізняються від звичайних магазинів.

3610Р. 4200Р.

Поза «69» Р

Поза «69»

Поза «69»

Є деякі, які просто страшні, щоб піти в.

Поза «69»

Поза «69»

Поза «69»

Як ви відчуваєте про другу руку?