Стиг Ларссон

Попередження: Пост довго

Сьогодні я бачив офіційний трейлер для фільму Дівчина з татуюванням Дракона. Американська адаптація відомого шведського детектива Stig Larsson відноситься до Девіда Фінчера.

Я повинен визнати, що руки трохи зачепити про це. Це блог і я можу говорити про це. Ось як вона любить чужу творчість.

Сьогодні я хотів би розповісти про Ларссон Стіг і його знамениту трилогію, а також про шведські адаптації книг.

Карл Stig-Erland Larsson народився 15 серпня 1954 р. Його батько був художником у місцевій щоденній газеті. Народжений, його батьки були тільки 17 років, тому перші дев'ять років свого життя він жив з братом, матір'ю батька. Він пішов жити з батьками, які вже мали сина. У 16 ст. побігти з дому.

Стиг Ларссон став політичним діячем соціалістської партії Швеції, редагував четвертий міжнародний журнал і був офіційним представником Швеції. Він також писав регулярно для щоденної газети Internationale. Стиг Ларссон став письменником і журналістом.

У 1977 р. брав участь у тренінгу жіночих гідрильних підрозділів у захисті Еритрея. Він повинен залишити роботу через захворювання нирок. Повернувшись до Швеції, він працював графічним дизайнером для великого інформаційного агентства Tidningarnas Telegrambyrå (з 1977 по 1999 рік).

У 1981 році він і його подруга прибули до визволених гранат, де навчалися розвитку революції, досвіду сільськогосподарських кооперативів і жіночих організацій. По поверненню на батьківщину, вони брали участь у створенні шведсько-гренадської організації солідарності.

З 1982 року Stig Larsson працював скандинавським представником британської антифашистської газети Searchlight та заснував шведську організацію Експо, створену для протидії поширенню далеких правових, рацистських та назових поглядів серед юних людей, видавець журналу однойменного видання.

У 1987 р. Стиг пішов з партії, коли він не хотів захищати суспільні режими сумнівного демократичного змісту.

Стиг Ларссон став відомий лівий громадський діяч у Швеції. Він є автором правостворення Extremism і взяв участь у публічних дебатах.

Імпресивний, це не так?

Ми пропускаємо «90-ті роки і прямуємо до трилогії Millennium.

Він включає в себе три романи про журналіста Мікаеля Блумківа і хакера дівчинка Лісбет Саландер.

Астрід Ліндгрен, відомий шведський письменник, який дав світовий Карлсон і Піппі довгий пансіонат, має оповідання, її перші твори, про детектив Кале (Mikael) Blumkvist.

Головний характер трилогії «Мілленій» часто зачаївся цим прізвиком, до якого він був дуже сердитися, проте, у вайн, бо він кинув його.

Перший роман був названий “Мен, хто любить жінок”, ми переклали його як “Дівчинка з татуюванням Дракона”, яка, за принципом, актуальна на оповіді, але, на жаль, не передає дуже ідею книги.

Ось історія. Михайло Бломквіст, журналіст і видавець шведського політичного журналу Millennium, загубив судовий позов, подав його мільярдером підприємцем Hans Erik Wennerström, який звинуватив бомківця дефамінації. Михаїл очікується за короткий час в тюрмі.

У цей час в одному з приватних охоронних агенцій, зокрема, Dirk Frode, юрист для легендарного шведського індустріаліста Henrik Vanger, прочитав дозер, зібраний на журналіста Мікеля Блумків. Михаїл був зібраний кращим співробітником агентства, шляхом молодої леді Лісбет Саландер.

Михаїл має почекати про шість місяців, перш ніж перейти до в’язниці і ускладнює рішення кинути журнал Millennium до тих пір, поки гіп припадає. В даний момент компанія «Dirk Frode» не може відмовитись.

Він дає Блумквіст пропозицію від свого клієнта, щоб розслідувати зникнення улюбленого niece Vanger, Harriet. Шістьнадцятирічна Харріет зникла в 1966 році, рівно 40 років тому. Небезпека вважає, що Harriet був загиблим, і загинув один з членів сім'ї з небезпечними. Як аргументи, elderly Industrialist викликає не тільки тверду нагороду, але і серйозні докази від Hans Erik Wennerström.

У той час як Мікаель переїжджає до острова, де Харріет зникнув, Лісбет Саландер, двадцять-річна бісексуальна хакер, який був оголошений у віці п'ятнадцяти років, зустрічає новий охоронець - адвокат Нільс Бурман.

Бурман використовує свою владу, щоб співати Salander на сексуальні переваги. Після двох ріпаків Лішбет вирішує помсти адвоката - вона зв'язує його до ліжка і татує його на своєму тілі з написом "Я сумисту свиню, сумочку і рапір."

На додаток, Salander зняв останню ріпаку на прихованій відеокамері. Вона розмахує його з відеопідйомкою, вимагає особистого доступу до всіх її банківських рахунків. Якщо вона гине, конверт буде відправлений на всі шведські газети.

Ліста може бути незвичайним, але ще жінка. Вона переповнена куріозом і рубає в ноутбук Михайла, залишаючи його відчуттів. Але Бломквіст також не лікується і відразу ж здогадує, де він може знайти винна людина. Він відвідує Лісбек і просить її приєднатися до розслідування в зникнення Харріета Венгера.

Заголовок книги «Чому нехай жінки». Я не можу сказати вам, чому Harriet Vanger зникне, але потім всі солі будуть втрачені. Дівчинка не загибла, а не загибланий детракторами Анріка. Вона втекла.

Її козин поїхав з острова, в той час як на дорозі з'явився нещасний випадок і всі дорослі були зайняті, ніхто не помітив Harriet відсутній. Чому вмирає Венгера? Це ім'я.

Його батько, Готтфрід Венгер, був шведським напоєм, який ріпакував і збити дочку з дитинства. Не тільки він зловживав власної дитини, він також навчив його брату Харріет Мартіну.

У цей день, в 1966, пила Харріет Мартіна повертається на острів. Вона знала кошмару знову і вирішила втекти.
І це лише частина хитрості сюжетів у романі «Мені, які люблять жінки».

Сцена з чудової шведської кінопристосування. Фільм, режисер Данила Альфредсона. Starring Mikael Nyqvist і Noomi Rapace. Швеція, Німеччина, Данія та Норвегія взяли участь у створенні картини. Бюджет фільму склав 13 млн. дол., а офіс коробки $ 103 млн. 2009 рік

р.

р.

Нога від американського кінопристосування Fincher. Daniel Craig, Rooney Mara і Stellan Skarsgard.

1 999 р.

Другий роман - Дівчина, яка зіграно з вогнем. Для мене другий роман не так вражає. Може бути тому, що я був занадто стурбований Lisbeth.

Вечору, журналіста та другу його розстріляли померли у своїй квартирі – люди, які навчалися каналам забезпечення сексуальних рабів зі Східної Європи до Швеції. Серед клієнтів малопрофільного бізнесу помітили представники силових структур. Здавалося б, що окружності виграють з смерті цих двох. Михаїл Блемквіст починає своє розслідування в смертності своїх колег і друзів, і раптом дізнається, що його довгий друг Лісбет Саландер, дивна дівчина в світі, підозрюється в вбивстві, схильний грати з вогнем - наприклад, залити його бензином. Все над Швецією, є полювання на психопатичне вбивця, але Лісбек не боїться кинути виклик будь-якого – мафія, громадські структури та смерть.
Від фільму, яка вартувала $62 млн у всьому світі. Я думаю, Noomi Rapace дивитись більше, як Lisbeth Salander ніж Rooney Mara. (2009)

р.

45,500675

І третя частина книги і третій фільм «Дівчинка, яка вдарила замки в повітря». Я був дуже психотичним, коли я прочитав книгу, і я дивився фільм, як правило, з перервами, щоб зловити дихання. Я не можу стояти. Тексти пісень, а це означає: І це мене, людина, яка дивитися трилери на вечерю.

Тут є щось цікаве про ці фільми. Я люблю цей прохолодний, морозний стиль шведських трилерів. Неприємна логіка і чіткість, деякі збочений елегантність, ви не можете сказати інакше.

Лісбет Саландер знаходиться в безпосередній близькості спостереження в відділі інтенсивної терапії шведської міської лікарні. Вона бореться за життя і не тільки фізично: коли вона відчуває себе досить, вона буде зіткнутися з судом на трьох підрахунках вбивства і спробувала вбивця. За допомогою свого друга журналістка Мікаеля Бломкевича вона повинна довести її невинність і виявити пошкоджені політики, зловживання яких впливають на звичайні люди. Для своєї частини вона готується взяти помста на людину, яка спробувала вбити її і органи влади, які майже знищили її життя. Вона звикла бути жертвою. Тепер Лісбет Саландер готовий відповісти на пучок.
Нога з третього фільму Данила Альфредсона в трилогії Millennium.

Р

(Р)

р.

Ларссон Стіг підписував видавничий контракт для цих трьох романів, але він ніколи не дав шанс побачити їх на сайті. Стиг загинув серцевий напад у 2004 році. Він був майже 50.

Він сказав, що побоюючись свого життя і часто загрожував нео-Назі. Відносний звіт про те, що Stig був просто трудоголіком і копченим. Ми не можемо зрозуміти цю трагедію.

Ян-Ерік Петтерсон, незалежний журналіст і режисер Урдфронту, написав біографії Сіг Ларссон: «Людина, яка залишилася занадто скоро». Назва, як неможливе, підійде долі письменника. Він був чоловіком, який може зробити багато іншого.

Р

Стиг Ларссон був захоплений ідеєю письма про складний підліток ім. Піппі Лонгсток, про те, що сталося з нею, коли вона була в її тенції. У сучасному світі, мабуть, був важкий час. Можливо, вона постраждала від психічних або фізичних розладів і була збережена в закритих закладах, з яких вона вийшла, сповнена венгесу. У падінні 2004 року Stig Larsson закінчив книгу про Піппі.
Я cherish Pippi-Lisbeth і впала в любов з Calle-Michael.

Ви можете сказати, що він планував писати 10 романів, що його книги зараз найпопулярніші в світі, що вони були перекладені на 40 мов, які критикували Stig Larsson, але що це? Ці факти просто дратівливі.

Людина, яка була 100% шведською, стала головним ворогом шведського нео-Назіса, він був чесним журналістом та життєздатним захисником демократії. Він був чоловіком, який вирішив писати про складне вирощування Pippi Long Stocking.

У висновку причепа, яка запитала мене, щоб написати цю посаду:

Clip від Creativejournal.ru. Фото і плакати з kinopoisk.ru. Я не хочу когось іншого.