864
Ірина Шабаєва
Ірина Шабаєва стала відома завдяки шостому сезону проекту «Рідо», де стала переможцем. На відміну від інших учасників проекту Ірина відрізнялася холодністю, неоднорідністю, але незвичною продуктивністю. Як вона сказала: "Я прийшов тут, щоб виграти, не бути друзями."
Габаритний зображення
Ірина народилася в Росії, але згодом привітала до США. 29-річна дівчина ще не одружена, але її кар’єра в францичному темпі: навіть на проекті Ірина створила свою першу колекцію. І після того, як перемогти шостий сезон, вони говорили про це. Тепер її колекції бувають урра.
Ось її авіаколекція, в якій Ірина бажала передати «фантазія і свободу польоту» (Я просто божевільний про перо!)
р.
р.
68,400.
, Україна
, Україна
Колекція Весна 2011
Весна-Літо 2011 Колекція
91966318
р.
р.
р.
На сьогоднішній день в сукні з Ірини Шабайєва з'явилася тільки Селена Гомес.
Ірина має велике майбутнє в світі моди. Успіхів!
, м. Київ
Габаритний зображення
Ірина народилася в Росії, але згодом привітала до США. 29-річна дівчина ще не одружена, але її кар’єра в францичному темпі: навіть на проекті Ірина створила свою першу колекцію. І після того, як перемогти шостий сезон, вони говорили про це. Тепер її колекції бувають урра.
Ось її авіаколекція, в якій Ірина бажала передати «фантазія і свободу польоту» (Я просто божевільний про перо!)
р.
р.
68,400.
, Україна
, Україна
Колекція Весна 2011
Весна-Літо 2011 Колекція
91966318
р.
р.
р.
На сьогоднішній день в сукні з Ірини Шабайєва з'явилася тільки Селена Гомес.
Ірина має велике майбутнє в світі моди. Успіхів!
, м. Київ