Camille Belle.

Історія Camilla перетворюється в ефектну дівчину, як історія непристойного качка. Тепер вона стильна, елегантна, красива. Здається, щоб забарвити зверху на кінчики нігтя.

Але це не завжди справа. 15 років тому, ніхто не визнав її красивим. І не було натяка на витонченість і стиль. Camilla був звичайний підліток: кутовий, з гострими рисами обличчя.

Її мати Бразильський, звідси дівчина має такий палкий вигляд.

Друга рідна мова Camilla, крім англійської, є португальською.

Студент елітної школи для дівчаток «Морборо школа» – частіше сідають на набір, ніж в класі. І це "красивість" почалася з 9 років

Пощастило Camille, протягом багатьох років її ролі стали більш помітними, а список імен кінопартнерів більш вражаючими.

(Jurassic Park 2: Загублений світ)

З Cameron Diaz, вона зірвала в Невидимому цирку. Забарвлений вище - їх остання зустріч. Камерон чітко не визнавав її, як дівчина.

Вирощування не тільки не зіпсувала свого дитинства чарівність, але і перетворила її в фактурну особистість.

Дизайнери і фотографи люблять свій стиль і хороший смак, і журнал «Людина» увійшли до списку найкрасивіших людей світу в 2011 році. Крім того, цього року вона з'явилася на подіумі - в Флоренції вона представила колекцію Альберти Фертті.

Вона неправдива на фото. Дійсно, живіт...

Р

Відомий як іконопис. й

2674797

р.

Р

8624886

І вона заслуговує на це звання. Красивий, талановитий, піднімаючи Голлівуд зірка. Я хочу, щоб її ім'я був голосом у світі кіно як у світі моди.

з хлопцем Йое Джонас

з другом Марія Шарапова

з колегою Роберт Патинсон

на шоу - поруч з Діана Кругер і Єва Мендес

І просто на власній.

03039, Україна