Деякі люди думають, що це не жіночний достатньо, але я думаю, що це нікартка: стьобані куртки виглядають дуже елегантно. На мій погляд, це один з найбільш міцних трендів: як вони вийшли в моду в дитинстві і не вийдуть з неї до теперішнього часу. Переваги таких курток невід'ємні: по-перше, вони, на відміну від класики «блюгери», відхиляються не так швидко, по-друге, вони знаходяться в їх більшості значно дешевшими, ніж шкіра, а ціна стьобана куртка на ходу і не може визначити (навіть якщо це коштує тисячі рублів), а по-третє, стьобані куртки добре поєднуються з джинсовими штанами, а з класичними штанами, і спідницями, які не можна сказати про дуетні куртки:
Габаритний зображення
р.
Історія відварних курток досить цікава: стьобана тканина (звичайна «робаміка») спочатку була призначена для... коней. Складіть кілька разів вовняну тканину закріпили міцними нитками і пришивають поми. Найвідоміша попона компанія Lavenham. На початку 70-х рр. на широку підніжку кладуть попона. Незабаром бізнесмени з Лавенхему реалізували, що ця технологія може бути виконана і одяг для людей. Зварений матеріал обробляється тонким розчином воску, який зробив його водонепроникним і щільнішим. У 1972 році Лавенхем почав виробляти перші куртки, і вони виглядали практично таким же, як сучасні. Кінь залишився лише на логотипі бренду Lavenham.
Р
Куртки були дуже популярні в радянські часи. Вони носили переважно представниками трудових колективів, пенсіонерів та ... тюрми - інтелігенція, яка лягла в подвійних і пальнях. Плетені куртки тепер зношені працівниками - вони мають гарну теплопередачі і вони світло, на відміну від кущиків.
Знімок стьобана куртки різноманітний, але діаманти (ІМХ) виглядають найбільш естетично і акуратно. Поступово вони переїхали в мішки.
Кілька років в моді стьобана куртки з натуральної шкіри. У порівнянні з бавовняною або нейлоновою, вони виглядають більш твердими, але також вартість, звичайно, дорожче.
Р