Японські і корейці вже були в Vev.ru. Але це були переважно моделі. Час закріплення ситуації. У цій пошті ми будемо говорити про дев'ять акторів, а також вчасних співаків і моделей. Це будуть актори з двох популярних корейських драм «Ви Красиві» і «Квіти після Беррі». Ці серії стали неймовірно популярними не тільки в своїй країні, але і по всьому світу. Корейські хлопчики і дівчата виглядають як аматор. Хлопці можуть здатися занадто «солодою» вам і дівчатам не на всіх, але я думаю, що будуть цінителі цього типу зовнішнього вигляду. Ось ми йдемо.
Перші будуть героями серії «Ви красиві». Дуже смішний, солодкий і романтичний сюжет, що багато дівчат сподобається.
Юнг Йонг Hwa – співак і актор Лідер C.N. Blue. Вона в рекламних оголошеннях.
713561
3250Р. 3700Р.
787652
Jang Geun-suk надзвичайно популярний в Південній Кореї і за її межами. Вона зірвала в кіно і серіалі, співає, працює як модель. Я дивився «Ви Красиві» і «Баби і Ме» з ним, і його зовнішній вигляд не вразив його на всіх. Я підібрав фотографії його і розумію, чому він мав стільки шанувальників. Він має дуже цікавий і привабливий вигляд.
Ви не визнаєте його!
Лі Гонконг Кі - це просто постріл. Він так милий, смішний, смішний. Imho's a білявка guy.
Таке kawai = )
р.
Який тон повинен використовуватися?
Візьміть, будь ласка...
Вирощування коренів?
Ні, я не чув... xD
Парк Shin-hye - дівчина, на мій погляд, не дуже красиво, але є щось в ній. Вона поєднує в акторській кар'єрі співачки і моделі. Я не хотів би її персонажа у вас Красивий, вона була занадто непристойною на мій погляд.
А тепер ви побачите зірки з серії «Квіти після ягід».
Кім Хайун Джоон - Корейська бог шоубі. Неймовірно популярний. Санг в сс501. Я недавно почав сольну кар'єру. У «Квітах після ягід» грає хороший і добрий хлопчик. Ось так, як я люблю його, але тепер він перетворився в більш жорстокий хлопець.
Яка краса.
р.
Лі Мін Також є дуже популярний характер. Про те, як модель нещодавно була написана. Він має дуже гарну посмішку.
Кім Бом - хлопець з дуже приємним зовнішнім виглядом. вона також співачка і модель.
Кім Джоон - актор, співак і модель. Я не схожий на його зовнішній вигляд, але багато людей знайти щось в ньому, що я не бачив.
Gu Hye Seong є настільки солодкий і талановитий. А також артист, письменник і режисер. Я дуже любив свого персонажа в драмі. Така міцна і міцна дівчина. Посмішка змінює обличчя дуже багато. Її краса ламається відразу.
Є також японська версія цієї серії. Я дивився як, мені сподобалося.