Бруклін Tvid

Яблуневий повінь - дизайнер і фотограф. Багато в'язальниць знають його як Бруклін Твед, творець простих і незвичайно елегантних і стильних речей. Цікаво, що він в'язується в руці.

Крім того, Jared подорожі в країну викладання традиційних ручних прийомів в'язання.

Його оригінальна робота була представлена в Interweave, Vogue Knitting і журналах Knit.1, але він відомий своєю роботою в Інтернеті.

р.

За його словами, він дивує натхнення з різних джерел, головним з яких є архітектура. Бруклін також збирає традиційні і антикварні видання (книжки, буклети, зразки, архівні фото) і знаходить безліч ідей в традиційних версіях трикотажного одягу.
Я люблю багату історію трикотажного одягу і техніки, які були присутні в трикотажі на сотні років. Я люблю грати з способами, щоб принести їх в більш сучасний контекст для сучасних в'язнів.

Зважаючи на свою улюблену техніку в'язання, Jared каже, що він не любить жити на одному шляху.
Є так багато різних підкатегорій, які ніколи не нудьгують. Мій поточний обсесій мереживо.

Полив говорить, що він в'язує практично все для себе.

Він вважає, що Інтернет має великий вплив на бізнес як блогер.
Інтернет був платформою, яка дозволила мені спілкуватися і поділитися своєю роботою з іншими.

р.

, Україна