Баути телевізійних шоу

Я пропоную вашій увазі не те, що рейтинг, але просто мій персональний вибір акторів, від яких я, маючи стовідсоткову традиційну спрямованість, іноді не можна відірвати очі :

Я починаю з Ashley Madekwe від The Secret Diary of Call Girl.

У зв'язку з змішаним британсько-німецьким фоном, Ашлі має досить незвичайний незабутній вигляд.

Ашлі завжди зацікавився модою і веде свій власний величезний популярний блог. Вона регулярно публікує свої луки та інші цікаві речі, пов'язані з модою, красою і просто її життям. Безкінечно, я можу засліпити його.

999 р.

6813856

У щоденному житті вона відіграла менш вишукану, але чарівну, аспірую дівчину Bambi. Наскільки я пам'ятаю в серії, її характер майже 18, але Ашлі вже 30, що було дуже важко для мене вірити.

Габаритний зображення

425000

Ашлі зустрічає колегу на тему «Діар» - Iddo Goldberg, який найчастіше автор фото на своєму блозі. Вона переїхала з рідної Англії до Америки і продовжує зірвати в серіалі.

р.

Сара Хайленд від Американської родини.

Я не був щасливим, що діти в ньому дійсно грають дітей. Сара, наприклад, грає 16-річний Hailey Dunphy і я не мав сумнівів, що вона була однаковою віком.

З фото з різних подій завжди здавалося мені, що вона вийшла з її шкіри, щоб виглядати старше.

Тоді я побачила дружбу Сараха Matt Prokop від High School Musical 3 і дізнався, що, як в шоу, так і в реальному житті, вона побачила старшого чоловіка.

Ну, потім все прийшли до голови, коли, в процесі приготування цього посту я здивився дізнатися, що ця мініатюрна дівчина вже 20 років.

Частка Сараю завжди була відігравати персонажів молодшого віку, а творці «Американської сім'ї» не хочуть навіть поспілкуватися з її агентом, поки вони побачили фотографії актриси.

Сара регулярно помилиться для Mila Kunis і навпаки.

р.

Далі на мій список є Alison Bree of Community.

Allison завжди був пов'язаний з класичним американським пін-ап дівчатам.

У «Комуніті» відмінно справляється з роллю Анни в різнокольорових кардиганах і коротких спідницях.

Але в житті 27-річна актриса далеко від хорошої.

Ще кілька фото завжди сяючий Alison.

Далі йде Емілія Кларк від Game of Thrones.

5515659

Коли я побачила її вперше, я був вражений версією Емілія Лалі, який я завжди хотів.

«Гame of Thrones» – перший серйозний проект 24-річного британського актора, про який мало говорити.

Під час зйомок першого сезону серії Емілія провела 3 години щодня, щоб перетворитися з брюнетки до блондинка. Вона відіграла Дєнріс Таргаріен, дружина наміченого Хал Дрого виступала однаково заміщеним Джасоном Мамоа.

Для мене Емілія є дуже визначенням «чарм. й

Закриє мій список з Джулі бенз від Dexter.

Як виглядає модний макіяж або без макіяжу.

Але Джулі "при повній параді" на мій погляд охоплює всю красу і підкреслює вік. Актриса 39.

р.

Брюнетка не так само, як і раніше.

У Dexter це виглядає просто і дивно одночасно. Спочатку ми бачимо її, як це – вичерпається після багатьох років життя разом з нею наркоманом, починаючи з нового життя.

Потім речі краще і просто цвітуть.

3133934

Я думаю, що я, де мій список закінчується. Дякуємо за Вашу увагу: