Баути телевізійних шоу

Я пропоную вашій увазі не те, що рейтинг, але просто мій персональний вибір акторів, від яких я, маючи стовідсоткову традиційну спрямованість, іноді не можна відірвати очі :

Я починаю з Ashley Madekwe від The Secret Diary of Call Girl.

Баути телевізійних шоу

У зв'язку з змішаним британсько-німецьким фоном, Ашлі має досить незвичайний незабутній вигляд.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Ашлі завжди зацікавився модою і веде свій власний величезний популярний блог. Вона регулярно публікує свої луки та інші цікаві речі, пов'язані з модою, красою і просто її життям. Безкінечно, я можу засліпити його.

Баути телевізійних шоу

999 р.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

6813856

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

У щоденному житті вона відіграла менш вишукану, але чарівну, аспірую дівчину Bambi. Наскільки я пам'ятаю в серії, її характер майже 18, але Ашлі вже 30, що було дуже важко для мене вірити.

Баути телевізійних шоу Габаритний зображення

425000

Баути телевізійних шоу

Ашлі зустрічає колегу на тему «Діар» - Iddo Goldberg, який найчастіше автор фото на своєму блозі. Вона переїхала з рідної Англії до Америки і продовжує зірвати в серіалі.

Баути телевізійних шоу р.

Сара Хайленд від Американської родини.

Я не був щасливим, що діти в ньому дійсно грають дітей. Сара, наприклад, грає 16-річний Hailey Dunphy і я не мав сумнівів, що вона була однаковою віком.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

З фото з різних подій завжди здавалося мені, що вона вийшла з її шкіри, щоб виглядати старше.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Тоді я побачила дружбу Сараха Matt Prokop від High School Musical 3 і дізнався, що, як в шоу, так і в реальному житті, вона побачила старшого чоловіка.

Баути телевізійних шоу

Ну, потім все прийшли до голови, коли, в процесі приготування цього посту я здивився дізнатися, що ця мініатюрна дівчина вже 20 років.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Частка Сараю завжди була відігравати персонажів молодшого віку, а творці «Американської сім'ї» не хочуть навіть поспілкуватися з її агентом, поки вони побачили фотографії актриси.

Баути телевізійних шоу

Сара регулярно помилиться для Mila Kunis і навпаки.

Далі на мій список є Alison Bree of Community.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Allison завжди був пов'язаний з класичним американським пін-ап дівчатам.

У «Комуніті» відмінно справляється з роллю Анни в різнокольорових кардиганах і коротких спідницях.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Але в житті 27-річна актриса далеко від хорошої.

Ще кілька фото завжди сяючий Alison.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Далі йде Емілія Кларк від Game of Thrones.

5515659

Коли я побачила її вперше, я був вражений версією Емілія Лалі, який я завжди хотів.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

«Гame of Thrones» – перший серйозний проект 24-річного британського актора, про який мало говорити.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Під час зйомок першого сезону серії Емілія провела 3 години щодня, щоб перетворитися з брюнетки до блондинка. Вона відіграла Дєнріс Таргаріен, дружина наміченого Хал Дрого виступала однаково заміщеним Джасоном Мамоа.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Для мене Емілія є дуже визначенням «чарм. й

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Закриє мій список з Джулі бенз від Dexter.

Як виглядає модний макіяж або без макіяжу.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Але Джулі "при повній параді" на мій погляд охоплює всю красу і підкреслює вік. Актриса 39.

Баути телевізійних шоу

Баути телевізійних шоу

Брюнетка не так само, як і раніше.

Баути телевізійних шоу

У Dexter це виглядає просто і дивно одночасно. Спочатку ми бачимо її, як це – вичерпається після багатьох років життя разом з нею наркоманом, починаючи з нового життя.

Потім речі краще і просто цвітуть.

3133934

Баути телевізійних шоу

Я думаю, що я, де мій список закінчується. Дякуємо за Вашу увагу: