843
Відомі діти
Для мене немає красивих або негромадських дітей. В цілому поняття «краса» до дитини, я вірю, не застосовується, всі діти милі, тому що вони діти. Я розумію, чому дорослі люблять виглядати на фотографіях дітей – в їх обличчі немає хитрості і очей, вони прямі і кришталеві чіткі.
Відомий, що велика більшість знаменитостей «торгівля» своїх дітей (Я розумію, що таке порівняння, але інакше я не можу сказати), продаючи право публікувати свої фотографії на різні публікації. І в цій колекції - тільки реальний, "живий" фото маленьких дітей, без стерлінгів і фотошопу. Я дуже люблю фотографувати фотографії, але я не думаю, що дитячі фотографії потрібні. Просто захоплюючий і люблячий.
Луї - прийнятий син Сандра Буллок
Ава Джекман.
Bronx Wenz-Simpson, син Ашлі Сімпсон і Pete Wenz
Яден Джеймс як скарб Britney Spears
Модний Kingston Росдейл, хадо Гвен Стефані та Гавін Росдейл
Чарівна дочка Padma Lakshmi Krisha
Кріс Бекхем
Леві Макконагей.
Leni Klum - маленька радість гарної матері
Це також дочка Heidi Klum, Lou Samuel.
Nala Aubrey, дочка Halle Berry і Gabriel Aubrey
Йош Келлі дав свою дочку казкову назву – Neiley. Дуже добре для маленької казки.
Малий, але вже всесвітньо відомий Knox і Vivienne Jolie-Pitt
Джессіка Альба Дочка
Серафіна Affleck
Модіста Сюрі Круз
Алісон Ганніган вибрав зовнішню назву для своєї дочки - Сатан. Чому не Тетяна зараз?
Відомий, що велика більшість знаменитостей «торгівля» своїх дітей (Я розумію, що таке порівняння, але інакше я не можу сказати), продаючи право публікувати свої фотографії на різні публікації. І в цій колекції - тільки реальний, "живий" фото маленьких дітей, без стерлінгів і фотошопу. Я дуже люблю фотографувати фотографії, але я не думаю, що дитячі фотографії потрібні. Просто захоплюючий і люблячий.
Луї - прийнятий син Сандра Буллок
Ава Джекман.
Bronx Wenz-Simpson, син Ашлі Сімпсон і Pete Wenz
Яден Джеймс як скарб Britney Spears
Модний Kingston Росдейл, хадо Гвен Стефані та Гавін Росдейл
Чарівна дочка Padma Lakshmi Krisha
Кріс Бекхем
Леві Макконагей.
Leni Klum - маленька радість гарної матері
Це також дочка Heidi Klum, Lou Samuel.
Nala Aubrey, дочка Halle Berry і Gabriel Aubrey
Йош Келлі дав свою дочку казкову назву – Neiley. Дуже добре для маленької казки.
Малий, але вже всесвітньо відомий Knox і Vivienne Jolie-Pitt
Джессіка Альба Дочка
Серафіна Affleck
Модіста Сюрі Круз
Алісон Ганніган вибрав зовнішню назву для своєї дочки - Сатан. Чому не Тетяна зараз?