Євгенія Володіна

Ця дівчина була активно говорити про 2009, коли з'явився іржам про її ваффрі з Міккісом Раурке. Як для Рурке, ця ручна мушщина розводять до того, щоб мати «втрачену» хорошу половину російських моделей, в тому числі фіанси Діма Білана Лена Кулетська і Анастасія Макаренко, тому новини про відносини з Водіна, про що говорять, щоб бути написані пітфорексами на воді. Тим не менш, навіть без Корке, цей рідний Казань гідний уваги. Починала свою модельну кар’єру у віці 14 років і запросив працювати в Парижі у віці 16 років.

Зверніть увагу на її зовнішній вигляд. Тут недавно в пості про жертв гомосексуальності написав, що дівчата з близьким до андроїдного вигляду затопили модний світ (більше точно, андрогінні образи, які приходять з ними стилістики). На мій погляд, Євген має лише такий зовнішній вигляд. У своєму виразі є деяка чоловічість, твердість, при цьому її фігура дуже жіночна. Я не знаю, чому цей ефект... Чи можливо це через товсті брови?

Хоча в кольорових фотографіях, ця чоловічість якось пом'якшує.

771380 р.

р.

доб.2

І ось знову виходить.

р.

На чохлах модних журналів Євгенія змінює свої обличчя як рукавички. Звісно, це чудовий подразник стилістів, але дуже зовнішній вигляд Володини дозволяє бути хамелевим. Це має бути реальна модель – на її обличчі ви можете проектувати десятки різних зображень.