Деліара Дарабі

Насолодіться любов'ю, дівчата здатні багато - забути про себе, жертвувати все, а іноді йдуть до самих відчайдушних дій. Але ви повинні подумати, що ваш улюблений варто все? Розповідь я про те, щоб розповісти про сумний і обструктивний, і в той час він перемішував весь світ.

1 травня 2009 року в Ірані було виконано сімнадцятирічна дівчина «Дела-Дарабі». Причиною цього вироку було вбивство її багатого тітка, до якого вона зізналася. Хто може подумати, що це справедливе покарання для такого злочину, навіть щодо неповнолітніх. Але насправді історія Delara Darabi є набагато більш драматичним, ніж здається на перший погляд.

У вересні 2003 року загинув 63-річний коусин. Амір Хоссейн, молодий чоловік, який був постійним гість в її будинку, був відразу під підозрою, тільки два роки старше Delara. Як виявилося, він також був коханцем дівчини. Його почуття для нього були настільки сильними, що вона пішла до міліції і сказала, що вона зробила злочин. Однак ця дія вирішила не без участі коханого. Він переконаний, що не буде серйозного покарання за її як неповнолітній, на відміну від нього, який був дев'ятнадцятий в той час.

Делара засудила загибель. Здійснивши те, що вона зробила, дівчина розповіла суду всю правду, але... Незважаючи на те, що арештований і засуджений, Амір був тільки десять років. І Delara ... У зв'язку з тим, що її вирок залишався незмінним, тільки зараз він був «конфліктом».

579147

Це абсолютно незрозуміло, що ми говоримо про те, що це тільки робить шавлія того, що сталося більш гостро. Делара проживала п'ять років в ув'язненні, під час яких її сім'я воювала перевернути її вирок, і вона була між життям і смертю, між надії і розпадом. Для того щоб не ходити з розуму, вона почала фарбувати. Її картини дивовижні, похмурі, ударні або з болючим лопом кольорів, або з розмитими лініями і обличчями, але вони незмінно насичені емоціями, і не можна виглядати на них спокійно. У тюрмі відкрив реальний талант Деляри, родичі навіть змогли організувати виставку своїх робіт, завдяки яким весь світ був відомий цей сюжет. Але незважаючи на широку громадську справу, судді залишали адамантом і вирок було здійснено.

499 р.

У в’язниці, за її невичерпний талант, Делара отримала прізвисько «Пісня кольорів», але вона не доглядала за ним. В її щоденнику вона писав:

«Я б сказав вам інакше.
Хто вгадуватиме назву першим?
Що таке безкоштовне мислення птахів?
Де він не згасає абіс?
А потім що вона бачить?
Почуття.
Впевненість почуття, ім'я якого є свободою.
Дельра Дарабі й

На жаль, є тільки картини, що залишилися... І сказали нам про це і знову. Про її біль, про зав'язок, про несправедливість цього світу і про відроджену любов.