Мэрилин Мэнсон

Я перший чув картини Марілін Мансон. Я не дивився. Ви можете очікувати від нього. Ймовірно його перша робота Марілін Мансон, тому що Брайан Warner спочатку існував, і Марілін Мансон був просто образом, створеним ним. Але кордони були летені, і Марілін Мансон став сутністю Брайана, займаючи володіння, не залишаючи навіть ім'я від нього. Але неважливо, як він називає себе, мало хто знає, що Марілін Мансон почав малювати до тих пір, поки він став відомим, і тепер його нинішній фем не заважає йому сприйматися як художника. Однак, решта вірних собі і все ж гравітуючи до всіх діаболічних, Марілін Мансон вибрав, звичайно, смерть, насильство і примушення як теми для своїх картин.

(Рівне)

Ім'я Мансона була взята з назви маніакського вбивця, і він також описує своїх жертв у своїх картинах. Марилін Мансон представляє подвійну концепцію світового зла, він вважає це бути основою усього світу, але світ є гіпокритично відхилений, і як приклад цитує команди християнської церкви і масові вбивства, вчинені ним в різні часи. Незважаючи на його шокування і образу, він...

Плеймейт

Дівчина дуже схожа на Dita Von Teese. Це, ймовірно, що вона є.

Автопортрет?

Maybe Dita знову. Марілін не назвеш своїх картин, тому я можу тільки вгадати.

Мені подобається техніка живопису Мансона. Незвичайний.

, Україна

Шановний Діта не забуває. Ця жінка не може забути навіть лякаючий ексцентричний Мансон.

Я можу тільки припустити, що це Evan Rachel Wood, з яким Мансон мав довгий зв'язок.

Ніцца.

, Україна

Міккі?

Автор картини Марілін Мансон