Alena Delona і Rommie Schneider

Коли є нарада двох людей настільки красивою, чарівною і протилежною один одному, її обов'язково необхідно зачарувати. По суті, це сталося з цією незабутньою парою – респектабельною акторкою Ром Шнайдер і безвісти актора Альона Делона.

Вони зустрілися з набором фільму «Різина» і спочатку не люблять один одному. І що може бути поширеним з багатим аристократом, який в той час був вже прикрашений цілою Німеччиною, а поганий покраїнський актор з батьком та фармакістом, який жив у нездатній кімнаті і не мав навіть гіршого автомобіля. Але, проти всіх непарних, між то дуже молодими людьми з'явилася симпатія, яка незабаром перетворилася в любов, яка запалилася матір Роми, знаменита актриса Magda Schneider. Вона, ймовірно, бажала кращого костюма для своєї дочки. Але незважаючи на те, що важко йти проти своєї сім'ї, після покоївки, ром летить до Парижа, до свого улюбленого. Історія своєї любові – історія подолання перешкод.

548344

Р

Подолання опору своєї матері, подолання того факту, що в очах Алаїна, Ромі ще був представником класу, який він захопив, і вона, в свою чергу, також довелося боротися зі своїми стереотипами, тому що нічого не скажеш, але Алаїн, через його походження і виховання, не знаю етикет, елементарні правила поведінки для неї, мало інтересу до книг. А Ромі вирішили присвятити себе коханню, навчає його всім навичкам поведінки в суспільстві, наполягає інтерес у книгах, обговорюючи з ним, що вона читає. Вона спробувала стати незамінним для нього.

Ромі відхиляли всі контракти, які були запропоновані їй, проживали тільки для нього. До одного дня я бачив його в кафе з деякими дівчатами на її ляпасі. Його зрада стала очевидною для неї. Але цілком можливо, що, незважаючи на це, вона продовжить жити з Алаїном, з любові до нього, звершив все. Але в цей час на нього вже прийшов, і фінальна перерва була його листом, в якому він повідомив про Наталі Бартелемі і дитину, що вони збиралися мати. П'ять років пристрасності, заготовки і подолання нічого не закінчуються.

р.

Після того, як він і вона була одружена, але не може згасити знак. Вона вирішила вчинити самогубство, тому що її син і загинув, розірвав її другий чоловік, і не було любові в її житті. Пізніше, коли Ром помер, Делон написав її лист, опублікований в газеті:

«Ви сказали, що ви нічого не знали про життя, але ви можете зробити все в кіно. Але чим більше успіхів актор досягає, тим більше нещастя він. Чи не те, що Грета Гарбо, Марілін Монро, Ріта Хайвард каже? І твої... Це страшна професія для жінки. Я говорю, що це людина і актор, який знає, що ви краще, ніж хтось інший. Хтось сказав, що ти був міфом. Але, що мій прийде додому і перетвориться в мій ром, жінка, життя якого не розуміла, хто погано написаний про те, хто був засуджений і переслідувався. У своїй солісті такий міф швидко зношує. І поганий серце зупиняється, оскільки він втомився від побиття. Довгий ще довгий.

Делон часто говорить про те, що Ромі є найбільш частим гість своїх спогадів, але це важливо зараз, що нічого не повертається?