2354
Красивий вибір футболістів
Спорт вже давно був соціальним ліфтом, завдяки яким навіть без багатих батьків і з'єднань, ви ще можете зробити свій шлях до вершини і реалізувати свої мрії. Але для цього потрібно обшити багато поту і крові. А ті, хто вже досяг все, серед інших речей, також стають гідними кандидатами на кімнати. На жаль, спортивне тіло, гідний банківський рахунок плюс популярність є коктейльом, до якого немає представника представниць прекрасної статі може залишитися байдужим. У рейтингах Grooms-athletes традиційно призводять футболісти як найбільш добре пасуються і відомі. Серед російських футболістів, предмети дівочих снів: Ігор Акінфеєв, Василь Березуцький, Юрій Жирков, Дінійар Білялетдінов, Олександр Кержаков ... Але щоб виграти будь-яку з них, потрібно, можливо, не менше зусиль, ніж на Олімпійських іграх. Крім того, за статистикою, емінестичні футболісти воліють з'єднати свою долю не з божевільними вболівальниками, але навпаки, з дівчатами, які не мають уявлення про свою популярність.
р.
Давайте подивимося на самі милі і милі жіночі гравці російської національної команди.
На жаль, я не знайшов багато фотографій, тому я пропоную міні-рейтингу дружин і дівчаток футболістів.
12 місце – Лариса Семшова (дружина Ігоря Семенова)
11 місце – Наталія Зирянова (дружина Костянтина Зирянова)
10 місце – Марія Позднякова (дівчина Дінійар Білялетдінова)
9 місце – Валерія Якунчікова (дівчина Ігоря Акінфеєва)
7 місце – Марія Погробняк (дружина Павла Погребняка)
6 місце – Юлія Аршавін (дружина Андрія Аршавіна)
5 місце – Євгенія Торбінська (дружина Дмитра Торбинського)
4 місце – Марія Кержакова (дружина Олександра Кержакова)
3-е місце – Лариса Павлюченко (дружина Романа Павлюченко)
2-е місце – Інна Жиркова (дружина Юрія Жиркова)
1 місце – Наталія Ігнашевич (дружина Сергія Ігнашевича)
Габаритний зображення
р.
Давайте подивимося на самі милі і милі жіночі гравці російської національної команди.
На жаль, я не знайшов багато фотографій, тому я пропоную міні-рейтингу дружин і дівчаток футболістів.
12 місце – Лариса Семшова (дружина Ігоря Семенова)
11 місце – Наталія Зирянова (дружина Костянтина Зирянова)
10 місце – Марія Позднякова (дівчина Дінійар Білялетдінова)
9 місце – Валерія Якунчікова (дівчина Ігоря Акінфеєва)
7 місце – Марія Погробняк (дружина Павла Погребняка)
6 місце – Юлія Аршавін (дружина Андрія Аршавіна)
5 місце – Євгенія Торбінська (дружина Дмитра Торбинського)
4 місце – Марія Кержакова (дружина Олександра Кержакова)
3-е місце – Лариса Павлюченко (дружина Романа Павлюченко)
2-е місце – Інна Жиркова (дружина Юрія Жиркова)
1 місце – Наталія Ігнашевич (дружина Сергія Ігнашевича)
Габаритний зображення