1978
Стиль зірки
Класична комоно зношена японськими жінками, звичайно, не представляє грудей і ніг її власника до публіки, але це цікаво? Знаменитості перетворюють національний японський східний костюм своїми силами і поєднують його в соціальних заходах, нічних клубах і прес-конференціях. Кімоно бум в Голлівуді вже загинув, але, тим не менш, одна з зірок і буде запалюватися в хвилях шовкової краси.
Великий вентилятор кімоноса - Katherine Heigl. Тут я знайшов фото її носіння японської нареченої. Це картина з фільму, але я не впевнений.
І ось вона вже в сильно модифікованому кімоно.
Reese Witherspoon в традиційному кімоно. Так, ви не можете танцювати в нічному клубі, як це!
1622596
Kimono це найкращий наряд для заправки автомобіля, говорить Nicole Richie
Ніколь любить одягатися в кімоно, так як ви можете побачити.
Miley Cyrus wore a kimono над її джинси для прем'єри повнометражного документального фільму Justin Bieber Ніколи Скажи Ніколи Ніколи
У кімоно з декольте, як Тира Банки, в Японії, ймовірно, згортають робітників червоного світла району.
Вбрання Carmen Electra можна назвати кімоно з великим розтягом, але, однак, присутні основні елементи.
Фантазія kimono від Janet Jackson
У традиційному кімоно, вона виглядає як упакований подарунок.
Побачивши Jenny Frost в такому кімоносі, середньовічний японський хлопець зробить себе harakiri, тому що щоб побачити інтимні місця дівчини перед весіллям був великим шампуром.
?
Selena Gomez в kimono виглядає як аніме героїні, але її подруга не...
Ну, такий кімонос є просто мега (хоча кімоно тільки довжина, матеріал і розріз рукавів залишився). Kate Hudson знає, що фокусуватися на!
Великий вентилятор кімоноса - Katherine Heigl. Тут я знайшов фото її носіння японської нареченої. Це картина з фільму, але я не впевнений.
І ось вона вже в сильно модифікованому кімоно.
Reese Witherspoon в традиційному кімоно. Так, ви не можете танцювати в нічному клубі, як це!
1622596
Kimono це найкращий наряд для заправки автомобіля, говорить Nicole Richie
Ніколь любить одягатися в кімоно, так як ви можете побачити.
Miley Cyrus wore a kimono над її джинси для прем'єри повнометражного документального фільму Justin Bieber Ніколи Скажи Ніколи Ніколи
У кімоно з декольте, як Тира Банки, в Японії, ймовірно, згортають робітників червоного світла району.
Вбрання Carmen Electra можна назвати кімоно з великим розтягом, але, однак, присутні основні елементи.
Фантазія kimono від Janet Jackson
У традиційному кімоно, вона виглядає як упакований подарунок.
Побачивши Jenny Frost в такому кімоносі, середньовічний японський хлопець зробить себе harakiri, тому що щоб побачити інтимні місця дівчини перед весіллям був великим шампуром.
?
Selena Gomez в kimono виглядає як аніме героїні, але її подруга не...
Ну, такий кімонос є просто мега (хоча кімоно тільки довжина, матеріал і розріз рукавів залишився). Kate Hudson знає, що фокусуватися на!