Лебідка або потворна

Мила Жовович не здавалося мені настільки красивим. Тим не менш, і основна маса моделей. Ви не можете викликати її сексуальний, сексуальний. Але краса не достатньо, щоб отримати картину «що вам потрібно». Багато чинників грають роль тут: світло, макіяж, одяг, зачіска, сам фотограф, нарешті.

Лебідка або потворна р.

Однак можливість подарувати себе в ній. Внутрішнє ядро. Тут, на мій погляд, кращі фотографії моделі, акторка, співачка, що просто приємно подивитися. Подарує різноманітність зображень, іноді навіть прямо навпроти. Уміння реінкарната є те, що я моделі значення для. І якщо модель не схожа на мертву рибу, то я зацікавлена в ній. Мила може це зробити!

Свіжий вигляд. Ось щось з '30-х. Трохи більше, і Міла танцює Карлтон! Коралові відтінки піднімають настрій.

Лебідка або потворна

Яскравий, позитивний образ. Губна помада з тінню волосся поєднується дуже добре. Смішка відкрита і яскрава.

Лебідка або потворна

Рожевий див... Романтика і чуттєвість. Добре, що помада і лак для нігтів не в тон сукні. В іншому випадку зображення буде втрачено.

Лебідка або потворна

Не багато людей носять червоною помадою. Але Міла Жовович є акцентом вбивця. У хорошому спосіб, звичайно. Українські коріння відчували себе, тому це дуже темний відтінок волосся.

Правильно, але при цьому дуже позитивна енергія. Сукня в стриманих спокійних темних тонах дивно освітлює зовнішній вигляд Mila.

Лебідка або потворна

Ось мені сподобалося сережки і очей макіяж найбільш. Красиві свіжі, натуральний стиль, злегка безтурботні пасма і пастельні відтінки.

Червоні черевики – це «хіп» не перший рік. (І не перший століття!) Реклама є «на краю», але все ж дуже вишуканим і натуральним.

Найкращі фотографії приходять, коли модель відчуває себе некомфортним. Це дивний, але я не сказав, що перший. Ми не знаємо, як Mila зазвичай читає журнал. (Я спробував себе – повна фіаско!)

Лебідка або потворна

Товсті жінки (з акцентом на першому списці)! Смокі очі є просто підказка, інакше це буде готично.

Світло кучері створюють соковитий образ. Оригінальна обробка декольте. Весна макіяж і цвітіння Зовнішній вигляд - Що ще потрібно для жінки?

Лебідка або потворна

Мила позиціонує себе як міцна жінка, і в більшості фото вона відразу зловила очей. Особливо сильний вигляд.

Лебідка або потворна

Чи помітили, що червоний - це реальна трубна картка Mila Jovovich? Навіть якщо вона ледь носити макіяж. Це один з моїх улюблених фотографій і одягу на ньому, для мене, повинен мати!

271817

Великий макіяж і шкіра. Ось ще один приклад того, що декор на обличчі може бути мінімальним, але тон шкіри повинен бути блискучим і гладким. В іншому випадку ви завжди маєте хороший старий друг Photoshop!

Лебідка або потворна

Я люблю оригінальні сумки. Добре, що плаття не відволікає її увагу. мутант гарбуз від чужорідної планети. П'ятий елемент пропа?

Лебідка або потворна

Якщо це не для очей тіней, я кажу все чудово. Ви можете піти в офіс, як це. Хоча віддалено, цей наряд ще нагадує хірург.

Останнім часом всі зірки кидаються раптово, щоб плаття в мереживі. Я гакнув тільки цим нарядом: як красиво, так і в той же час. Як кажуть, поєднуючи несумісні ...

Лебідка або потворна р.

Кращий спосіб показати всі можливості дизайнерської спідниці Louis Vuitton. Може бути, ви повинні вибрати чорний тіло над рожевим? Але взуття D@G в тіні «егплантату» відмінно завершити образ, перетворюючи ноги в адміралтичну пасту.

Костюм трюнкеон ніколи не виходить з моди і був доречний з часу Марлене Дітріх.

Ноги в передній частині в скелях і ролях балетів і Міла в бандажах. Де ще одна нога?

Лебідка або потворна р.

Матч дівчина. гламурний. А погляд дивний!

Реклама Армані не може обійтися без напруги, динаміки та франтичної енергії. Мила працює в правому режимі. Чорна і біла фото завжди є перемогою.

Я пам'ятаю, що в середині висот, вони пішли в дачі... Українська жінка пам'ятає, що Я обрала таку сукню як затишний домашній одяг. До речі, мама все ще ходять в стаціонару.

Мила Жовович показує образ в стилі «висока мода». «раїзин» цього фото – гра світла – сонце на заході. Мила вже давно прийшло до Червоної Кумачі з задоволенням!

Лебідка або потворна

І ось мені сподобалося Міла тільки для того, щоб бути таким самодом, без показу. Дорогий!

Лебідка або потворна р.

Відкритий, злегка грайливий Mila Jovovich. Це повітряний і одночасно «зрілий» образ. І це краса!