Стиль Sarah Jessica Parker

Для багатьох сучасних дівчат і жінок Sarah Jessica Parker став майже стильною іконою, особливо завдяки Carrie Bradshaw - її успішна роль в серії Sex і City. Паркер сам віддає перевагу одному з класичних «ліктів» – вузьким верхом і досить широким дном. Так її фігура і образ в цілому стає більш ефективним. Якщо ви подивитеся і порівнюєте Сара Джессіка в щільному наряді і в пишній спідниці, другий варіант обов'язково переможе.

Дійсно, в нашій країні в 60-х роках спідниця сонця була надзвичайно популярною. Він був індикатором стилю. Модний тренд. Тільки тоді вони не знали таких слів. Сукні з такою нижньою частиною зазнали значних змін. На вибір є багато. Sarah користується перевагою цього.

р.

Один з моїх улюблених зображень. Чорний і рожевий завжди виглядають сексуально. Особливо, якщо вона схожа на спідницю, це повітряне диво!

Для такої сукні можна обов'язково подарувати Золотий глобус! На блискавці і мереживі.

Шотландські мотиви. Поблизу - Олександр МакКвін. Сара розбавили чорні і білі варіації сукні з застарілою тканиною.

Симпатична суперечлива сукня. Я відчуваю себе добре про актриса, але тут я дасть критики: один бенкет здається голим. Навіть вишивка не допомагає. І дно сукні... Але, з яких причин я маю об'єднання з мішками для сміття. Вона відчуває себе як спідниця фарширована синтепоном.

Збережена модна сукня. Наприклад, говорити про телебачення. Але мені сподобалося лінію краще.

Макіяж страшний. Але плаття для тіла дуже милий. Однак талії Сараю в ній, щоб покласти його злегка, не прикрашений.

Для жінки короткого стоку ця модель навряд чи працює. Або взуття необхідно вибрати на платформі. Колір сукні приємно. Це все.

Цей час Parker зробив велику роботу. Світло-зелений пастельний відтінок і елегантний дизайн сукні зробило свою фігуру гармонійно.
5187034

У стилі гламурної нареченої ... Sarah jessica enjoys позування тому що вона відчуває впевненість в вишуканій білій сукні з ніжної тканини.
р.

р.

Багатошарова нижня сукня з рослинною темою є відмінним вибором. Пристосування були підібрані абсолютно правильно.

Вибір буріанту. Sarah Джессіка Паркер в стилі: плаття з широким спідницею і широким поясом. Переливна тканина просто призначена для таких навантажувальних нарядів.
, Україна

Авангардний гіпс. По собі яскрава актриса в такому різнобарвному одязі, на мій погляд, занадто багато.

Спідниця вгору і спідниця вниз. Колір красива, але не схожа на плаття. Пелерина чітко перенавички.

Білий плюс чорний. Тонкі тканини і літаючі текстилю. Внутрішнє протистояння, яке чудово виглядає в дизайнерських нарядах.

р.

Піна чорного мережива на рожевому фоні і нанесена талії чудово виглядає ... але не на Сара. Мені здається, що вона (як я можу поставити її легко?) вже виросла з таких суконь. Це більше наряду для дівчини.

р.

Ще раз, класичний Parker є зображенням, яке я так багато. Збережена верхня і об'ємна дно. Цього разу це м'яке поєднання чорного і темно-синього.

Це право на помилки. Я маю на увазі, червона сукня з пелеріною. Ця модель виглядає набагато динамічніше. А яскравий синій колір сукні вже є великим акцентом на собі.
р.

Верхня сукня неоднозначна. З одного боку – красива мережа, з іншого боку, виникає відчуття, що Сараг був «збитий». Спідниця трохи економить. Це різновид похмурої, хоча. Світло-блакитний зчеплення допоможе.
р.

до 1 2 3 4 5+

Я все тут. Сукня виглядає цілою. Я скажу, що це відмінне плаття для новорічної вечірки з друзями.