Як виглядати дорого з мінімумом грошей? Зареєструватися 2. Деталі.

Таким чином, курсорна експертиза надходить і ви починаєте детально вивчити.

Загальний стиль

Це випадок, будь-який смак або смак не існує. Щось тут дуже складно порадувати. Зображення, яке повністю повторює рішення, запропоноване в вітрині з почуттям стилю, не повністю підключений, стиль все ще пропонує, що людина може знайти несподівані, красиві рішення, які втілюють модні тенденції на одній руці і персоналізують їх на інший. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ось плаття від невідомого виробника і оформлення деяких підземних англійських дизайнерів + взуття Nando Muzi - єдине, що коштує гроші.

Тут зображено зображення з деяких двоярусних вінтажних магазинів, тільки дорогі деталі - окуляри.

Тим не менш, як я сказав раніше, є дуже недорогі бренди, колекції яких і якість виконання дуже гідні. Серед них — Лариса Балунова, Нальва, Кондра та Воррей. Я відразу попередив, що це не так легко знайти щось гідне, білоруський виробник має любов до посипання луків з іншими страшними надлишками. Але весь костюм буде коштувати близько 2500 рублів. Ви можете замовити онлайн. Включаючи в групи Vkontakte.

Нігті.

Дуже важлива деталь. Повинен бути ідеальною. Двічі на місяць, щоб зробити манікюр з недбалою кутикулою - мастою. Покажіть, як пофарбувати нігті, так як ми економимо гроші тут. По-перше, купити тільки перлові лаки, якщо ви не знаєте, як правильно фарбувати - вони краще, ніж матова емаль. По-друге, попередньо розкрийте ніготь з підставою, це допоможе дійсно плоско покласти полір. Потім прокопують щітку в лакі, щоб вистачало для нігтя (розумна кількість лаку набирається з досвідом, але зазвичай це невелика крапелька на кінчик щітки). Потім покладіть щітку на ніготь три міліметри з кутикули.

Швидко ковзайте щітку вниз (щітка виглядає на нігтьовому отворі) для фарбування дна нігтя. А потім підвести щітку вгору, збільшуючи тиск на ньому в більших місцях нігтя. Проведіть одну смугу в центрі, потім два з боків Лак поміщається в два шари. Над ним покрито прозорою фіксацією. Весь ніготь слід пофарбувати дуже близько до шкіри. Лак, що знизився на шкірі, може бути елементарним промиванням і видалений зубочисткою після його повного висихання. Краще не заспокоїти ацетоном - ви отримаєте на ніготь - вам доведеться перефарбувати.

Що робити?

- Грушеві куртки з штучної шкіри. Майже завжди виглядає страшно.

- Засихає себе стразами, підробками і всіма цими начинками. Картонний гламур на цьому і картоні, що біля всіх це викликає сміху і життєдіяльності

- Прогулянка по рогатому, м'яти, погано зношений, светр в голові там. Чим більш обережні погляди, тим краще це.

- Зброя штучного хутра в Росії. смішний. Як мінімум мені)

Редакція

Якщо у Вас є невелика заробітна плата, перш за все виділяє бюджет на їжу, одяг вторинний. Сонце-простежені красуні з ніжним блакитним від голоду на обличчі виглядають... дивні, скажуть. Сонце мінімум вісім годин на ніч. Зробіть спорт - найдорожча спідниця на животі, що протруює кілометр заздалегідь не дуже добре. По-перше, подбайте про своє здоров’я. І тільки в другому і третьому - за високу вартість вашого наряду.