Старі аксесуари для волосся

Якщо експерименти з зачіскою втомлюються, і фарба для волосся ще не входить до ваших планів, ви можете вдало (або не зовсім) урізноманітнити свій зовнішній вигляд аксесуарами для волосся. Іноземні знаменитості роблять це. Хто-небудь робить великий, і хтось інший просто намагається знайти свій стиль.

Katy Perry є a яскрава дівчина сама. І якщо помаранчевий п'ятий на кого буде виглядати смішно, то він може перетворити будь-яку яскраву річ в екстравагантну «подрібню».

, Україна

Вікторія Бекхема була чітко скромною. З іншого боку, чому п'ять на короткому волоссі? Щоб приховати дефекти волосся?

, Україна

І ось колишня пік Spice явно переборна з декором.

Р

Витончений. Невеликий екзотичний і не дуже схильний. Феатєри на рімі Міли Євовичу.

Триває пір'яна тенденція Баррімора. Її волосся вже кричав, і пір'я дають зачіску ще більш милий вигляд. Неприємний.

Стрічка в тон сукні Сара Джессіка Паркер не те, що дивний бантик, або що блискучий квітка. На цій картині він перетворився в великий вухо.

Габаритний зображення

Іспанська троянда! Фергі прикрашають волосся штучними рубцевими кольорами - і відразу змінився образ: він став живителем, яскравіше. Він відразу приваблює очі.

Alicia Milano намагався діяти таким же чином і вибрав рім з білими квітами. Аристократичний м'який образ, але не з таким одягом.

Міша Бартон – «зварка квітів». Хіппі одягає її дуже добре. Але я думаю, що є занадто багато контрасту між одягом і ювелірними прикрасами.

Херсон

Мені сподобалося пальто більше, ніж попередній. Миша Бартон зберегла стиль хіппі, але значно трансформував його.

Париж Хілтон - його стиль. Барбі, де ваш ляльковий будинок? Так багато рожевих в цьому віці виглядає комічно. Але для молодших дівчат я рекомендую такий ніжний образ.

Що таке дорого. У зв'язку з стразами і геометричним малюнком став просто обов'язковим для знаменитості. Але з цією зачіскою Париж виглядає «загартоване». Вирощування волосся, дитини!

р.

Nicole Ritchie 'monkeying' шукаю в Парижі стиль Немає причин. Занадто масивне оздоблення розділяє голову на дві частини. У верхній частині утворюється глухий «капс».

820250Р.

Але Nicole Richie отримав це право. монети на її волосся виглядають набагато ефектніше. Етнічний стиль в дії. Будьте собі, ніколь!

37639584

Leighton Meester і її екзотична квітка. Ніцца і вишукана. Набір відтінків в мінімумі, а в кінці - елегантний стиль.

, Україна

Jessica alba є a трохи принцеса. Її прикраса не виглядає провокативно, але навпаки дуже органічно поєднується з зачіскою в романтичному стилі.

р.

Строго, але смачно, Наталі Портман вирішили не турбуватися, а й обурити «універсал» шпильку для волосся з вівною плести.

85770 р.

Jessica Simpson вибрав декор з вузьких поросят. Все буде виглядати ще більш розкішно, якщо Джессіка, як і раніше фарбувати її коріння волосся.

59937816

Квітка гарна. Вища школа P.S. Абсолютно приступний помада!

р.

Діта фон Teese: світло-сірий тони і класичні рослини теми як декор. Великий наряд, але абсолютно мертвий обличчя.

р.

Мутант атаки півон! Єлизавета Hurley wore щось unimaginable. Пам'ятайте, що першокласники, які приходять на вкладку з боками розмір голови? Це про неї.

, Україна

,00 Р

Поранений солдат не залишив поле бою. Келлі Осборн з еластичними бандажами на голові. Так, був такий період в житті, про який можна сказати «...

Вчимося бути жіночним. Повільно ... Сама Келлі Осборн. Тільки покращена версія. Це різні, Келлі. Чорна п'ялена на білявка волосся і з гарнірами часто виглядає дуже добре.

800927 Р

І в лобі зірка горить... Вагітні жінки допускаються все. Якщо ви хочете мати королева, будь ласка. Головне, що вона любить себе.

Ріанна, Привіт Kitty попросила мені дати її bow!

р.

Не поганий ручник, але ми бачимо лише профіль Ріанни. Я надію лука на боці, не посередині.

Сальма Хайек, щоб бути чесним, я любив його більше серед цих персонажів. Стиль мінімаліста. Дуже вишуканий і витончений (в кожному розумінні).

Категории

Смотрите также

Новое и интересное