музикант з яскравим акторським талантом

музикант з яскравим акторським талантом є щось страшне. Більшість з усіх його ігор нагадує калідоскоп: від стилю Beatles до стилю твердих, від стилю важкого до стилю гламура, від стилю чарівності до стилю «неблагна класика». У коротких паузах між змінами - деякі шкіри і мертві очі. Відверто кажучи, це дуже важко для мене атрибутувати кожен з його зображень до певного періоду: тільки підписані фотографії були виявлені. Решта з них вирушила під тією ж «адмірацією».

Він був звичайним хлопчиком з бідної англійської сім'ї імені Давида Джонса. Тільки вчителі скаржаться про нього, хоча відзначають досить гідну здатність співати. Він був тільки після війни - Лондон був бідним і співати в ньому не був платним. У хлопчика виросла, змінилася його ім'я, стала «камелем рок-музики», одруженим Іманом. Так, я маю на увазі, звичайно, David Bowie.
р.

Девід – унікальний музикант. Кількість пісень він писав і кількість зображень він грав на сцені перевищує кількість пісень, він писав. Я не можу сказати, що... Просто перевищивши його. Більшість його пісень є дуже мелодійними - проте, є багато гармонії в андрогінних образах він створив для себе. Звичайно, це було полегшено високою стеблією, тонким, виразним обличчям, тонкими руками, високою, «солодою» голосом... Пристойний хлопчик, від гідної сім'ї. Це його.
р.

Він зламався в графіки в 1969 році - після декількох років важкої роботи. Ця робота була в першу чергу інтелектуальною. Лукі – музикант. Він отримав будь-яку пісню.
р.

І навіть тоді його яскравий, не впізнавши характер гальмів. Стоп з Beatles? Ні. Мислити без експерименту, як їсти без солі.
р.

р.

Bowie почав експериментувати. Нижче наведено свої образи тих років. Досить дивний. Але це все ще квіти, все просто невелике "розшук" - тоді він просто шукав його образ.
р.

р.

р.

р.

У 1972 році Девід створив пам'ятний образ і найвідоміший герой, Ziggy Stardust. Це такий диво, який впав на Землю і не може зрозуміти, що це, і чому це, і що відбувається навколо.

Зіггі намагається реалізувати себе на Землі, але що може статися в андрогінному, романтичному об'єкті в цьому лютому світі? Тільки трагедія. Альбом проданий, як ніщо - Лукі став мега-попульовим і ніколи не втратив цю позицію.
р.

Природно, під час перерв він жив на широкій нозі: віскі, клуби, дівчата, але не перестали працювати.
р.

р.

Це 1973 -- речі змінюються.
р.

У 1975 році він забув про Зіггі, створив новий музичний стиль і почав працювати з Леноном – разом вони знову підкорили Америку.
р.

Низький період. Саме час, який залишився в історії, як «золотий час» - тоді він записав його кращі речі.
р.

І це те, як з'явився в радянських журналах в 80-х роках. Навіть я пам'ятаю, що мужній погляд на нього - і кілька записів про павук з Марса. Звук був абсолютно приголомшливим.

р.

Непристойно, Бозі був найвпливовішим музикантом другої половини століття. Не дивлячись на те, що він програвав майже кожен напрямок скелі, який існував після 1970 року, і захопив навіть трохи джазу, вже залишає свій знак. Але головне, що на відміну від багатьох інших, він не має сенсових пісень. Про що

р.

р.

1987 р. Речі знову зміняться.
р.

У 90-х роках Лукі продовжував свої експерименти. Після цього він вже зірвав в декількох фільмах, і він продовжував це робити. Знімки не були косметичними, але ще дивними.
р.

р.

Звісно, під час цього часу він зумів стати звичайним чоловіком. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
р.

Тільки за цим англійським
р.

І це виглядає як хтось інший.
р.

І той, хто пише дивовижну музику. Його Ziggy Stardust завжди буде одним з моїх улюблених пісень. Коли я був 15.

Це те, що Bowie виглядає зараз. Час: )

Продовжити.