Eva Pigford

Вона сказала, що вона була занадто молодий, щоб бути моделлю. Серед кращих моделей, є набагато менше африкансько-американських жінок, ніж білі жінки. Крім того, вона має занадто чарівний характер. Ми будемо говорити про «Eve-Dive» або Eva Pigford – переможець третього сезону «Top American Model». Після того, як він був з цим конкурсом, який розпочав свою кар’єру в модному бізнесі.

Eva Pigford

Висота Єви 169 см. Вважається, що це не достатньо для верхньої моделі. Однак Єва не перешкоджала появі або досить напружених відносин з учасниками змагань, щоб досягти мети і виграти. Напередодні Свєфорда довели всіх, що багато людей мають шанс.

Конкурс почав швидко, а саме, відразу фото в купальнику. Eva має відмінну сильну спортивну фігуру і вигляд гордого предатора.

Eva Pigford

Енергозберігаючі напої Eva спробував стрибати на трамвайці якомога вище.

Eva Pigford

Eva рекламує сумки в танцювальному клубі. На мій погляд, позиція може бути виконана більш динамічною.

Eva Pigford

Дивовижна фото! На перший погляд ви не можете сказати, що обидва ці дівчата є Eva Pigford. Це чудово, коли модель може змінитися, як це.

Eva Pigford

Eva Pigford , Україна

І ця фотографія була люблена всіма суддями конкурсу «Топ Model American». Зйомка з реальною тарантою, яка Єва була страшно. На малюнку не помітно, що перед фотосесією вона мала танко. Немає сліз, просто впевнений, спокійний вигляд.

Eva Pigford

Kimono - популярний японський дизайнер і нова модель стільникового телефону. Все це органічно з'єднується з Євою.

Швидкість, рух, привід і мужність. Чудова японська фотосесія, яка приніс Єву ще ближче до фіналу.

Eva Pigford

Eva є дуже життєрадісна модель з ентузіазмом підлітків. Вона показує її оптимізм і позитивне ставлення до фотографії. У глянцевому глянцеві, вона просто неімітована.

Eva Pigford

Eva Pigford

Головний "високий" Eva є її обличчя. У чорно-білих фотографіях всі недоліки зазвичай помітні, це дуже складний жанр фотографії.

Eva Pigford

Eva Pigford

Але «в кольорі» обличчя моделі здається мені практично неприпустимим. вона дуже підходить для хлопчика.

Eva Pigford

Забарвлення очей. Світлий шарф – це дуже “розумний” образ. Для африкансько-американської моделі Eva не має великих функцій обличчя. І його специфічний зовнішній вигляд можна використовувати в різних видах реклами.

Eva Pigford

Eva Pigford Габаритний зображення

На мій погляд, фото далеко від вдалого. Ніжки виглядають коротко, а обличчя без виразності. Яніце Дікінсон обов'язково поставить "Ф." Це океї. Що відбувається для всіх.

Eva Pigford

Eva є ідеальним варіантом для сучасного спортивного або вуличного молодіжного одягу. Її тонований малюнок дозволяє йому.

Eva Pigford

Eva Pigford

Всі почуття і емоції камери, орієнтованої на жінку. Людина, здається, підштовхується до фону, але його присутність допомагає цій композиції стати гармонійною.

Eve-блондинка є дуже незвичайний образ. Піщаний відтінок цієї блузи виглядає дуже ефектно з коротким світлом зачіски.

Eva Pigford

Залежно від якого кута камери береться, будь-яка жінка може з'явитися високою як модель. На цій фото brooding Eva дуже витончений, хоча вона не відрізняється хворобливою тонкістю, так як в багатьох моделях.

Eva Pigford

Великий фото композиції. Зосередок на обличчі і, звичайно, очі. Фото вбудована в однолегку сіру вагу. Грати з світлом в літровому і фігурному розумінні.

Eva Pigford

У цій картині модель живе до її прізви – Eva-Diva. Досить міцні руки зловити очей. Ось ще один доказ, що не тільки дівчина з фігурою взуття може бути в моделювальному бізнесі.

Eva Pigford

Eva Pigford

Єва була щаслива зірка в журналі рекламна мода для наречених з темним тоном шкіри. Білий дійсно виглядає особливо в поєднанні з стразами.

Eva Pigford

Eva Pigford

Відчувається, що Eva-hooliganochka відчуває себе дуже затишною у вуличному одязі. Ця відвага характерна для її персонажа.

Eva Pigford Р

Eva Pigford

Eva Diva може бути це: елегантний і безтурботно шикарний. Білі та чорні орхідеї – це те, що я б називався цією картиною.

Eva Pigford

Eva Pigford

Ювелірні вироби радять віддати перевагу моделі Eva Pigford. Після всього, згідно з ними, він має унікальний тонус шкіри меду, який відмінно поєднується з золотом.

Eva Pigford

Eva Pigford

Eva - це справжній девіл. Що мені подобається. вона трохи дивиться, але вона також дуже емоційна. Дуже живий і виразний образ.

Eva Pigford

Eva Pigford

Якщо вам потрібна якісна реклама джинсів, то ви - до Eva Pigford!

Eva Pigford

Eva Pigford

Справжній природний Єва - гордий переможець. Я любила те, що він чітко підкреслив своє походження - чорні кучеряві волосся, повні губи. Але все виглядає дуже соковитою і яскравою.

137554

Eva Pigford

Eve і Tyra: Знайти десять відмінності. Щоб бути чесним, ніхто не вірив у конкурсі Топ Американської моделі, включаючи мене. Однак, з кожним випуском, Єва трансформується. І тепер це дуже непередбачуваний і багатогранний образ. Я знаю і оцінив заголовок!