1715
Як побудувати здорові відносини? 10 найважливіших правил.
1,1 км Орієнтація на загальноприйняті думки, гендерні ставлення або батьківські рецепти. Стереотипи в цілому сильно заважають і обмежують наше життя. В результаті ми не готові прийняти конкретну людину, як він, щоб покласти його «законами» або «слабленнями», навіть якщо йому подобається і нам підходить.
2. Ілюзії та нереальні очікування. У будь-якому зв'язку, і в першу чергу любові, ми проводимо нашу (часто несвідому) надії і фантазії з валізами. Ми малюємо фотографії красивого майбутнього. За очікуваннями знову зникає справжня людина. Ми любимо власні мрії, і ми не бачимо, хто перед нами і що він здатний.
3. У Надмірні, нерегульовані вимоги. І коли ми з'явились на горизонті княгині у своєму житті вже будували, майбутні діти прийшли з іменами, всі розмальовані, є це – «Чому ти не робимо чого чекати?» "У вас є людина, ви повинні." "У вас є жінка, ви повинні."
4. У Бажання переробити ще один. Багато хто з нас асоціюється з схожістю. Відчуття, що ми думаємо про те, що ми любимо те ж саме, створює ілюзію інтимності, єдності та безпеки. І в цьому безхмарному фузі, кожна відмінність, кожна відмінність, дуже болюча. І люди не розуміють, що якщо вони закохуються в любові один одному – так, «імперія», то з яких причин. І якщо інші зміни, то це не те, що ви, новий, сподобається його. І головне, він вам сподобається.
5. Умань Спробуйте домінувати стосунки. А також бажання бути відповідальним, вести, контролювати, консультувати, заплутати його своєю любов'ю і накласти свою ідею щастя. Чи можна побачити це на світанку відносин? Ви можете Не варто купувати в догляді, не бере участі у відносинах до того, як ви добре знаєте людину. Побачити, як він лікує інших людей (паренції, друзі, колеги, їх види).
6. Жнівень Фліп сторона попередньої точки: втратити себе в відносинах. Хвороба розвести в коханій людині, постійно регулювати, зберегти, приниження або повірити себе. І на глибині своєї душі чекати відступу за жертву, що пропонували – почекати подяки, віддалення, ту ж саму відданість або хоча б примарно «по-чому він буде розуміти!» Якщо ви не відчуваєте своє власне значення, люди навколо вас, алас, не оцінять і поважати вас.
7. Порушення зв'язку. Це коли замість відкритої та безпечної взаємодії, чіткі запити, спокійне обговорення бажань, критики, претензій, взаємовідносин, атак та суперечок. Коли вони слухають, але не чують, майже так - вони застібають двері, знімають, залишаються безшумними. А вони думають, «Для того, що я хочу».
8. Ігри. Зберігаючи списки підкорених, а потім зламаних сердець, «Якщо ви хочете зустріти мене, ви знайдете можливість», «Я відмовляєтеся від нього, дайте йому запустити після мене» і симетричну «меншу жінку ми любимо, тим більше вона любить нас». Позбутися від ілюзії, що один день гра буде розвиватися в сильному партнерстві.
9. Навігація Ротен банан теорія. Кожен з нас має свої негативні риси. І на початку відносин ми прагнемо приховати ці «потенські банани» за спиною, проводячи все, що є своєрідним і легким. А коли «об'єкт» кусає, то ми пограли його банани і будемо начинки: «І що це?» – і це мій характер, терпіння!» Якщо ми не можемо самі собі, реально, можливо, це не відносини, щоб триматися.
10. Можливо, найбільша помилка буде боятися. Зрозуміти довести себе, страх застрахувати, поглинання або, навпаки, самотність, страх вибрати неправильну людину або зробити помилку. Будь-яка помилка - це цінний досвід, і ми повинні зарезервувати його, тому що помилки допомагають нам дізнатися щось нове. Пам'ятайте: навіть якщо Ви багаторазово будуєте зв'язки з «похилими» людьми і кроками на одній граблі, то вам потрібно ці граблі для чогось.