Леді McCartney

Nancy Shavell, третя дружина ex-Beatle Paul McCartney Що ми знаємо про її, крім того, вона є бізнесменом і була знайомства Сіра Павла з 2007 року. Так, і нічого, так як панс. Шавелл (нині панс. McCartney) не є громадською особою. Навпаки вона є однією з тих людей, які уникають уваги преса. Більше трьох років зв’язків з музикантом Шавелл не дала єдиного інтерв’ю, не прокоментував їхній роман – журналісти мали зібрати інформацію трохи з джерел, близьких до Маккартні та Шавелі. Але є деякі відомості про це досить 51-річне буро-волосіння, і я з радістю поділу його з вами.

Ненсі Шавелл народився у листопаді 1960 року в Нью-Джерсі до сімейства транспорту Магнат Мирон Шавелл, голова Нової Англії автотранспортних перевезень, який зробив для себе на вантажівках і частинах для них. Не дивно, що вона пізніше вирішила піти в бізнес: від народження вона була оточена атмосферою безперервного зростання столиці. Мирон Шавелл спробував забезпечити свою сім'ю з золотом майбутнього: кращі викладачі, кращі університети, кращі курси. Офіційна кар’єра Нінсу Шевеллу розпочалася в холдинговій компанії батька, Шевелл Груп компаній, Л.Л.К. Вона швидко стала віце-президентом компанії.

3250Р. 3700Р.

У 1984 р. Нансі одружився адвокат Бруце Блейкман і мав сина в 1994 р. Але після зустрічі Маккартні, шлюб, звичайно, зламався (навіть, хто може протистояти легендарному музиканту!). Шавелл і Блейкман тихо розлучився в грудні 2008 року, коли парафія з Маккартнем Ненсі не захована. Не було ніяких скандалів і поділу майна - Брюце Блейкман є досить багатим чоловіком і без мільйонів шельвалів.

р.

Ненсі Шавелл ніколи не захотіли, що у віці 30 років вона бити грудьми раком, але не всім відомо, що Nancy був близьким другом першої дружини Маккартні, Лінда, який загинув цього страшного захворювання. Нінсі підтримував Лінда під час перетягування з її хворобою, але вона не особисто знає Сіра Павла на час (принаймні, Маккартні заявлені).

Ненсі Шевелл є родичем відомого американського письменника та телеведуча Барбара Вальс.

Єврейська національність.

Я не знаю, як розвивається нова пара Маккартні, але я особисто маю враження, що Nancy Shavell є гідною жінкою. Я хочу, щоб він був сером Павлом шлюбом (відповідаємо, що ми знаємо скелярів). Порада та любов!

Як виглядає John Lennon до мене! :