Фавурит вампіри

Ег ... Я не писав тут протягом тривалого часу... ні, не тому, що я покинути цей випадок або стала безперешкодним, просто не бачив великої причини для цього і ... причина сказати так... але млинець зламав сьогодні... і не так багато загальної нестабільності мого власного життя, як жінка "що h... на?????????????" Ну, я був шокований глухим твердженням, що наш Паттінсон, наш дорогий малюк, був обраний як sexiest vampire. Чи знаєте ви? СЕКСУАЛЬНИЙ НАЙБІЛЬШЕ!!! Отже, решта зображень не задовольняла поточної аудиторії? Немає... і нехай голос особливо так, що люди не мають сумнівів про ooh-oh ... ) так... Я пропонує кілька варіантів, щоб вибрати з, включаючи наш підліток nerd.

1,1 км Перший варіант і мій улюблений... Геррі Старман ... талант цього чоловіка важко переоцінити, тому що він не тільки блискучий, але і sullenly прекрасний ... роль відіграє на латуні!

Габаритний зображення

2. Бред Pete ... не падають внизу стеки дівчини ... він вже зайнятий ... Ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

, Україна

3. У Девід Бореназ ... Не є вампіром з повнометражного фільму. Але хто серед нас не ревнощий Буффі? Я!

4. У James Masters ... дядько ... закачується блондинка з сіро-блакитними очима...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Добре... frankly я adore blondes і я почав розміщувати його на екрані... eh...bike, шкіряні штани... Чи є щось дуже оскарження про це!

67

р.

р.

5. Умань Том Круїз... це любительський хлопець... але він дуже незвичайний в цій ролі, і його виконання дійсно спійманий мій уява. До релізу «Інтерв'ю з вампіром», я чесно не вірю в його різноманітність ... добре, його обличчя також досить!

Херсон

Р

Так, момент правди мій darlings ... Порівняємо їх в гру і привабливість кабачків... Давайте розташувати наші парі!

доб.

452862.

P.S. Кількість запропонованих персонажів не відображає ставлення автора ... автор любить всіх п'ять чоловік. ГІГ