Фавурит вампіри

Ег ... Я не писав тут протягом тривалого часу... ні, не тому, що я покинути цей випадок або стала безперешкодним, просто не бачив великої причини для цього і ... причина сказати так... але млинець зламав сьогодні... і не так багато загальної нестабільності мого власного життя, як жінка "що h... на?????????????" Ну, я був шокований глухим твердженням, що наш Паттінсон, наш дорогий малюк, був обраний як sexiest vampire. Чи знаєте ви? СЕКСУАЛЬНИЙ НАЙБІЛЬШЕ!!! Отже, решта зображень не задовольняла поточної аудиторії? Немає... і нехай голос особливо так, що люди не мають сумнівів про ooh-oh ... ) так... Я пропонує кілька варіантів, щоб вибрати з, включаючи наш підліток nerd.

1,1 км Перший варіант і мій улюблений... Геррі Старман ... талант цього чоловіка важко переоцінити, тому що він не тільки блискучий, але і sullenly прекрасний ... роль відіграє на латуні!
Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри Габаритний зображення

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

2. Бред Pete ... не падають внизу стеки дівчини ... він вже зайнятий ... Ххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри , Україна

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

3. У Девід Бореназ ... Не є вампіром з повнометражного фільму. Але хто серед нас не ревнощий Буффі? Я!

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

4. У James Masters ... дядько ... закачується блондинка з сіро-блакитними очима...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Добре... frankly я adore blondes і я почав розміщувати його на екрані... eh...bike, шкіряні штани... Чи є щось дуже оскарження про це!

Фавурит вампіри 67

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри р.

Фавурит вампіри р.

5. Умань Том Круїз... це любительський хлопець... але він дуже незвичайний в цій ролі, і його виконання дійсно спійманий мій уява. До релізу «Інтерв'ю з вампіром», я чесно не вірю в його різноманітність ... добре, його обличчя також досить!

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

Херсон

Фавурит вампіри Р

Так, момент правди мій darlings ... Порівняємо їх в гру і привабливість кабачків... Давайте розташувати наші парі!

Фавурит вампіри доб.

Фавурит вампіри

Фавурит вампіри

452862.

P.S. Кількість запропонованих персонажів не відображає ставлення автора ... автор любить всіх п'ять чоловік. ГІГ