як незаймана!

Осінній час весілля. Деякі знаменитості є ностальгією для цієї тріумфії любові, або, навпаки, послухати його. В іншому випадку вони віддають перевагу кольору білого кольору. Дійсно, деякі наряди можуть бути зроблені як модель для тих, хто збирається одружитися. На щастя, тренд традиційної весільної сукні зникне щороку. Подаруйте нам не менше "світу в кінці тунелю" - дайте сукню білим!

Подаруй! Що таке божевільна еклектика! На Penelope Cruz абсолютно незрівняний приманка: мереживо, об'ємний візерунок і все це «фіксовано» застібкою. Сучасна, але незрозуміла. Я шкодую, що прозорі рукави чітко випадають з наряду.

Дивовижний білий костюм на Jennifer Lopez. Я закохався з ним на перший погляд. Звичайно, призначений для тонкої фігури. Строго силуету і гудзики в двох рядах. Дуже красива.

3610Р. 4200Р.

І тут Дж. Ло вибрав класичний стиль. Але чому я відчуваю, що плаття вирізається з паперу? До речі, спідниця міді в 2012 році (зима) є дуже актуальним трендом.

р.

Меган Фокс загорнув себе в аркуші. Недорогий і сердитися. Але на Megan Fox, навіть аркуш буде виглядати «милий путер».

На Jessica Biel, білосніжний одяг відмінно підкреслить всі жіночні криві

Alessandra Ambrosio seduces з її еротичний декольте. Я дуже любила потоку тканини спідниці. А обробка декольтету приховує невеликий груди.

Alicia Duval показує нам антивірусний наряд. Наречена малоймовірно "живо" до весільної ночі. Шиколь для мене, як жінка, не інтересу (голово того, що нічого не стрибнув), але спідниця зацікавила мене. Але для жінок з розкішними стегнами навряд чи підійде.

Cameron Diaz є великим, на мій погляд, біла сукня з вишивкою. І червоні туфлі і ремінці не дають образу «завтра». Дуже ніжний і дорогий.

15059.

З усім моїм неповерненням до Ліндасай Лохана, я повинен дати кредит до того, що вона вибрала чудовий з мереживними декоративними оздобленнями. Зручний, затишний, в цьому, безумовно, не спекотний. Навіть така смішна сумка не зіпсує її стиль.

Забарвити корону в білому одязі з ременем на одному плечі. Дуже елегантний, в дусі давньої Греції.

Дяня Мінгога була вкрита трояндами. Верхній, дійсно, дуже розкішний. Але якщо дно продовжується таким же чином, плаття буде тільки перемогти. І виглядає вона трохи кутзе.

, Україна

Elizabeth Hurley в білій сукні, яка нагадує мені трохи, шкода, жіноче поєднання. Але якщо вони знаходяться в Голлівуді, вони ...

р.

Дуже "пристосувати" плаття на Halle Berry. Золоті застібки-змії дивно добре поєднуються з браслетом.

157241

Джессіка Альба в плаття завіси. Особливо спідниця нагадує мене про мої штори на кухні. Червоний ремінь обов'язково повинен мати.

Живий Блейк продовжує «велику традицію» суконь. Просто багато речей одночасно. І тут аксесуари явно не в темі.

Р

Lucy Liu віддала перевагу більш консервативним платтям міді. І це очевидна перемога. Дуже стильний і жіночний.

Nicole Scherzinger вибрала білу сукню в стилі кантрі. Цей дизайн візуально витягує фігуру.

Natalie Portman виглядає як дівчина в цій білій сукні. Виглядає, і ці туфлі не підходять тут. Відчувається як китайська сукня-купе.