Ігри голодера

Остання частина «Гаррі Поттера» вже загинула, остання частина «Твілайт» вже на шляху. Чи є це тоді, коли історія Едіка і Сварель над тим, що світ буде відпочивати на деякий час від адаптацій підліткового естселера? Це не так! Я думаю, що багато чули про нову плівкову франшизу «Hunger Games» – адаптацію трилогії однойменного імені Сусан Collins. Цей фільм продемонстрував долю нового "Твілай" - також буде любити і боротися, але там немає вампірів, були

Я особисто читаю всі три книги, і я можу сказати, що немає нічого спільного з Twilight, крім лінії любові, яка проходить через всю історію. І головний акцент у книзі не на всіх відчуттів основного персонажа (від імені якого настає сюжет). Я б закликав цю книгу післяапокаліптичну дію з домішкою історії любові. Але ви знаєте, що вони можуть зробити з цукерок. Перед випуском фільму майже рік, але на кінофорумі вже встигнути відірвати від голови до виступу («Анот рожево-не оповідання!!»). «Тві світильники є божевільними!» і так далі. Я навіть трохи боляче за проект, бо люди дійсно не читають книгу, вже зробили свою думку про фільм.

Але я трохи відволікаюсь від теми топографії. Я хотів би представити акторів, які в теорії повинні стати наступниками Паттінсон, Стюарт і Лаунер, Радклафф, Ватсон і Грінт, про героїв нової масштабної Голлівудської франшизи «Гунерські ігри».

р.

Так – головний характер, хлопчик-бабаба (або скоріше, боротьба з дівчиною, адже вона тільки 16 років в книзі) Катніс Евердін. Як я читаю книгу, я уявив його, щоб бути як Milla Jovovich в Resident Evil, хоча вона не має надпотужних або надлюдських повноважень. Директор Gary Ross, на мій погляд, зробив дивний вибір – давав роль молодим акторам Дженніфер Лоуренс. Я тільки бачив її в X-Men. Перший клас як міфізм

Як виглядає красива дівчина з фігурами, але не харизматично. Згідно з книгою, Katniss не дуже красиво виглядає на вигляд, але має внутрішню міцність. Я не знаю, якщо Лоуренс зможе це зробити. Це не роль, де ви повинні shake ваші сиськи. Навіть з темним волоссям я не бачу її як воїн.

І це те, що любителі Катнісів сага див. Я можу бути неправильним (Я хочу, що я був), але Дженніфер Лоуренс не кращий кандидат за роль. Але що робиться.

Центральний чоловічий характер Pete Mellark. Згідно з книгою, цей спочатку сором'язливий і не особливо бойовий хлопець показує чудові сили в певних ситуаціях (Я не зіпсує). Pete відіграє актор Джош Хутчерсон. Ти можеш пам'ятати його за свою роль в місті міст на Терабітію. Зовні, він виглядає більш схожим на свого героя, ніж Лоуренс, і у віці (Джош 19), але я чесно не знаю, як він буде зображувати любов і пристрасть з Лоуренсом (декілька дуже приїдних моментів у книзі, хоча, можливо, вони не будуть грати в фільм).

Хоча в образі Пете, він, безумовно, виглядає старшим. Він буде втілювати в такий жорстокий чоловік... але це не так, що в книзі.

Pete Mellark у вболівальників

1 999 р.

Третя в "гри" любов трикутника в книзі - хлопець, названий Гейл, сусід Катніса. У кіно, його роль буде грати Ліам Гемсворт, молодшого брата Кріса Гемсворту. З усіх трьох центральних символів він найбільш підходить для ролі (Я думаю).

Багато людей знають Ліам, як дружець Miley Cyrus.

Як Гале.

Ось як уболівальників див. Гейл.

До речі, це де ростуть ноги асоціацій з Twilight. Перше видання книги в Росії вийшов з такої кришки. Це кільце дзвінка?

Після цього кришка була змінена, але залишилася осада. Це кришка, звичайно, не лід. Відсоток кришки широкосмугового злочину

990 р.

За кордоном видавці не так безглуздими і безглуздими.

Продовжувати з рештою персонажів і акторів в наступному пості.