Знаменитості та

Кілька років тому я був великим вентилятором косметики. Де перший рік студент отримує гроші на Dior, Chanel та ін.? Особливо з каталогів, так що сяючі знаменитості, що представляють конкретний продукт. І якщо Оріфламе переважно російські знаменитості, то вироби Авона часто рекламували Голлівудські зірки.

Що пропонують знаменитостей (і ще пропонують) в компанії для реальних жінок?

Reese Witherspoon був обличчям декількох продуктів Avon - помада, парфуми і крем. З помади, творчі роботи отримали в дуже точку - губи Reese великі і сливи не можна назвати, і ось жінка-напам з цією помади. Я отримав. Губна помада дуже швидко і була не настільки яскравою, як в картинках.

р.

Я не користуюся парфумами. Друг сказав, що запах цікавий, але не стійкий.

Courtney Cox представила бюджетний аромат Spolligtt. Якось я занурився зондом, не шахта.

На рекламному плакаті Courtney молодше 10 років

р.

Великий loulz вийшов з кампанії, щоб просувати аромат Бонд дівчина, який рекламує Gemma Arterton. У той час він почав, Гомма був головним претендентом на роль Подруги Бонда в Квантові Мери. У фільмі вона відіграла, але не роль, яку спочатку планували. Але хоча б в Авоні вона стала повноцінною подругою Бонда.

Р

Сальма Хайек також рекламував пучок усього - і помади, і лінії туалетної води, і туші. З таким яскравим зовнішнім виглядом потрібно мінімум косметичних засобів, але маркетинг - це маркетинг.

р.

Actor Patrick Dempsey touts Непристойні парфуми

... і бейсболдер Derek Jetter - туалетна вода і серія гоління

Я дивлюся, якщо самі ці люди, з мільйонами доларів, коли-небудь дивилися або обприскують щось з Авона?