Що потрібно знати про цю холодну зиму і восени? Звісно, основні тенденції сезону. Як лосини.
Влітку, білий був доречним, а в зимовому чорному мережі був актуальним. Дуже добре – вони не виходять з моди. До речі, у мене є пара мережива в домашніх умовах. Не кожен день, звичайно, але для вечірки, це дрібно.
Я купую собі мереживну блузи щодня. Не Louis Vuitton, звичайно, але Topshop робить.
Засихати його жіночими підбоями бежевого кольору ...
Додати чорні балети будь-якої текстури і, приймаючи сумку, ви можете піти в університет або роботу, якщо немає строгого коду сукні. А якщо необхідно запускати в вечірку дня народження друга або клубу ввечері, одягайте червоні штани під шкіру. Звичайно, якщо у вас є відвага. Це ідеальний образ.
пердят
Габаритний зображення
Якщо чорне мереживо здається занадто ловим, то спробуйте ще один тренд - пастель, який виглядає дуже елегантно. В осені пастель не практичний. Коли справа важливіше?
Я не великий пастельний коханець, тому що це не мій стиль або мій образ. Але якщо я мав виглядати мило і елегантно, я б вибрати пальто. Це пальто, що робить перше враження.
Звичайно, в поєднанні з правим одягом і взуттям.
Але є одне, що я точно буду купувати! Це светр. Ні, звичайно, не, це одна вартість $15,000. Але ви половили тренд.
5664774
1970-ті роки
Сукулент і яскраві сімдесяти! Невагома до зацвітання осені. Я хотів би, що ви приймаєте черевики такого роду (Chloe). Я дуже багато те ж, тільки яскравіше. Помаранчево-коричневий колір. Якщо ви хочете купити, перевірте Zara. Цей магазин завжди копіює модні тенденції в дуже гарних варіантах.
Що носити сходи? Смугане пальто. Марк Якобс має пальто вартістю понад двадцять тисяч. Не кожен може дозволити собі це, але в тому ж Zara я бачив його на десять тисяч, цілком прийнятною ціною.
р.
Як для сукні ...
12568 р.
р.
... і довгий кардигани, потім виберіть щось, що поєднує кілька відповідних кольорів. Матеріал: вовна. І разом з одним трендом геометрії, такі речі виглядають неоднозначно!
Макіяж.
Якщо ви хочете бути на конях фантазії, виберіть кораловий рожевий помада! У поєднанні з порадами, про ідеальний тон мій колега MayyaS писав про, помада додасть актуальній макіяж.
Губна помада можна знайти в Yves Saint Laurent (Rouge Pur Couture, 17 Rose Dahlia).
Крім того, Clinique можна знайти зволожуючий помадний крем (Chubby Stick, 05 Chunky Cherry). Залиште в нижній рядку. Вона відрізняється на губах, не так яскраво.
Лайвінг
І прокладка... Який стиль? Чи схожа на укладку?
(доб. 3)
Звісно! Восени важливо, щоб зробити волосся виглядом, як ви забули розчісувати волосся.
Звичайно, потрібно працювати на такому зачісці. Не завжди працює. Хоча б я зробити, але я очевидний виняток, тому що мої подруги можуть спрей цей зачіска один або два рази. Я і вони роблять таку укладку за принципом - зібрати слабкий хвіст (можна зігнути голову) або зробити щільний хвоща і витягти кілька пасма. Не до кінця, звичайно. Це має бути те, що.
р.