НЕ МОЖЕ

Про гарячі тренди і табу я поїхав на сторінку, де пан Л'Аква розповідає про гарячі тенденції та табу. Іншими словами, COOL і НЕ COOL. Я не погоджуюсь з усім, тому лише нижче списку музичних директорів готельної мережі W, Michelangelo L'Aqua, я представлю шахту.

Колон

Що таке Марк Якобс. Найвпливовіший дизайнер.

Види Блакитно-американського джазового музиканта Miles Davis. Він змінив життя.

Відпустка на острові Вікі - територія Пуерто-Ріко в Карибському морі.

885562

Soundtracks для Dior і Chanel.

Ан Астон Мартін ДБ5 з 1960-х років.

Діане фон Фуртенберг. Вона завжди була і залишається справжнім виразом стилю.

96373064

Р

Готель W Барселона.

зображень

Сім'я і любов. Вони надихають мене.

Не прохолодити.

З повагою!

І тепер список з мене. Що я рахую як COOL?

Звичайно, модний будинок Chanel і Karl Lagerfeld окремо. Який з існуючих дизайнерів має той самий вишуканий почуття стилю, глибоке розуміння того, що хоче справжня жінка, красива фантазія, втілена в нарядах, як міфи? Я хочу спробувати на своєму одязі з шоу, і це рідко з мене. Так, Chanel не є дешевим задоволення. Шкіра балетів окремо вартість близько 20,000. Але головною особливістю брендованих речей є відмінна якість. Ви будете носити ці балети на довгий час. До 500-2500 балетів. І, побачивши шановний значок на помаді або порошку, я знаю, що ці продукти можна спиратися на.

1651940р.

565366

Гурт Nirvana. Курт Кобайн. Клуб 27. покоління, епоха. Ви повинні потрапити в музику, щоб зрозуміти її. Поза «69» Любов, я люблю курт.

Книги. Ми знаємо, що «читає модно». Але на мій погляд, це трохи неправильний рекламний рух. Я маю на увазі, «Читання дуже!» Книги, старі та нові, електронні та паперові, з бібліотеки та магазину. У всьому світі три сотні сторінок довго. Я люблю Salinger і його Catcher в Рибі, я люблю Thackeray і Vanity Fair. І, звичайно, я божевільний про Булгаков.

Будьте моделі. Це не тільки прохолодно, це також весело. І важко, дуже важко! Звичайно, я не відчуваю всі тягари моделювання, тому що я не запускати через кастинги, мій день не пофарбував фотосесії, але я розумію щось в житті моделей. Наприклад, нічого не робиться через ліжко. Протипоказання - міф, страшний і страшний. Я знаю більше міфів. Моделі нічого не їсти. Мій друг, який робить скринінги для Dior і Gucci, їсти нестоп. Їжа здорова їжа, але вона робить! Я теж з'їжу багато, але я зважю 50кг. Так, трохи жиру, я знаю.

Татуювання та пірсинг. У нашому житті набули татуювання. Так є проколами. Багато чоловічі моделі стали відомі своїми божевільними татуюваннями та різними модифікаціями тіла. Наприклад, найвідоміший Рік Генест. Крім того, татуювання не завжди заважають з моделлю-дівчатками, іноді вони допомагають. Наприклад, Freya Behi Erickson, вони служать додатковим атрибутом її образу. Я не маю татуювання або пункції, але я буду отримати татуювання. Я буду!

р.

Вулична мода – неймовірно цікавий феномен. І, можливо, найхолодніші в цьому списку. Вулична мода, як і раніше, є модними тенденціями. Вона приносить свої власні риси, злегка небайдужий, яскравий, оригінальний і вміло поєднує в собі ганчірку з двома руками.

Не прохолодити.

Блискуче дотримуватися моди. Це не круто. Якщо ви не маєте свого власного стилю, ви тільки сліпо скопіюйте тренди, не додаючи нічого оригінального до вашого образу. Ви будете модними, але ви не будете стильними. Пам'ятайте, що один раз і назавжди. Якщо ви стежите за модою, не втратите себе.

р.

Габаритний зображення