1294
Які автомобілі багаті люди їздить?
Дивись які автомобілі багатих, відомих і красивих дисків.
Не дивно, що 19-річні пішохоти приводять на преміальних автомобілях. Але, на відміну від більшості, Demi Lovato заробив себе на Mercedes-Benz E350.
Мерседес віддає перевагу іншим брендам автомобілів і Едді Мерфі. Актор приводить Mercedes-Benz SLS AMG
Р
р.
р.
Навіть на вулицях наших провінційних міст, «Лексус» перестали бути примхливістю, що можна сказати далі про Голлівуд! Вентилятори японської марки автомобілів:
Париж Хілтон (Chocolate Білявка Біла Lexus LFA)
р.
Райан Філліп (Lexus LS Hybrid)
Маленька дівчина - величезний "Гелентваген". Hilary Duff і її потужний G-Wagon
Модель і дизайнер Petra Ecclestone, як свідчень мільйона фортуни гонщика Bernie Ecclestone, не можна їздити на легкому автомобілі. Вибір краси - білий Range Rover з написом "Петра"
Чорний, але не менш потужний Range Rover в сім'ї Beckham
Скарлет Міні Коопер - це автомобіль для реальних жінок. Blake Lively знає це.
4116542
Продюсер Девід Аркет воліє збір винограду до останніх моделей преміальних автомобілів. Arquette любить свою «красу» Chevrolet Monte Carlo 1975 реліз
р.
Кім Кардашян приймає Феррі 458
р.
І дизайнер Філіп Плайн їде його миша Lindsay Lohan в Феррі Каліфорнія
«І я сидю, в перетвореному, і піти кудись,» Любов Успенська санг. У Porsche Carrera Cab перетворювався, як Kate Walsh, я пішов кудись.
Мар Hudgens приводить Audi S5
... і Кате Госселин на Audi TT
Рапери відомі своїм захопленням. Хоча, можливо, Flo Rida вибрала Bugatti Veyron для неїдання достатньо бензину?
Не дивно, що 19-річні пішохоти приводять на преміальних автомобілях. Але, на відміну від більшості, Demi Lovato заробив себе на Mercedes-Benz E350.
Мерседес віддає перевагу іншим брендам автомобілів і Едді Мерфі. Актор приводить Mercedes-Benz SLS AMG
Р
р.
р.
Навіть на вулицях наших провінційних міст, «Лексус» перестали бути примхливістю, що можна сказати далі про Голлівуд! Вентилятори японської марки автомобілів:
Париж Хілтон (Chocolate Білявка Біла Lexus LFA)
р.
Райан Філліп (Lexus LS Hybrid)
Маленька дівчина - величезний "Гелентваген". Hilary Duff і її потужний G-Wagon
Модель і дизайнер Petra Ecclestone, як свідчень мільйона фортуни гонщика Bernie Ecclestone, не можна їздити на легкому автомобілі. Вибір краси - білий Range Rover з написом "Петра"
Чорний, але не менш потужний Range Rover в сім'ї Beckham
Скарлет Міні Коопер - це автомобіль для реальних жінок. Blake Lively знає це.
4116542
Продюсер Девід Аркет воліє збір винограду до останніх моделей преміальних автомобілів. Arquette любить свою «красу» Chevrolet Monte Carlo 1975 реліз
р.
Кім Кардашян приймає Феррі 458
р.
І дизайнер Філіп Плайн їде його миша Lindsay Lohan в Феррі Каліфорнія
«І я сидю, в перетвореному, і піти кудись,» Любов Успенська санг. У Porsche Carrera Cab перетворювався, як Kate Walsh, я пішов кудись.
Мар Hudgens приводить Audi S5
... і Кате Госселин на Audi TT
Рапери відомі своїм захопленням. Хоча, можливо, Flo Rida вибрала Bugatti Veyron для неїдання достатньо бензину?