539
Я не знаю.
Я не хочу писати про це, але, очевидно, я повинен ... іноді, я відчуваю, що зірки 90-х повільно зіпсовані ... Ні, це не про Britney, впевнений у собі. Але це те, що ми говоримо, дійсно, це людина? Чи є це просто її бат і талія, яка раптом набрякла? Хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх Моя підозра почала торментувати мене про нашу Aguilera після відео для «Можів, як Jagger» з Марун 5. Спочатку я блюв все на одязі у вигляді капюшона гороха, але ви не можете приховати додаткові кілограми на сцені, і американський дизайнери все, як один обсесований трусиками для виступу ... в цілому, коли людина співає танці, виходить щось схоже на це:
990 Р
Так ви не хочете стрибати на мене прямо зараз, як, "Це всі погані ноги, ... незручний одяг," і так далі.
Так що наше розслідування не здавалося монотонним, нехай бачить, як і той самий зірка виглядав тонким... в деяких місцях відносно тонкий ...
Габаритний зображення
В цілому... як я хочу сказати: трансфомація naviczo! gg) так ... що ви сказали мені про це? як вона відчуває себе краще? на мій погляд, додаткові фунти зробили її більш жіночним, що ... добре ... круглі... це просто життєрадіс, що американці не цінують такі форми ... вони дають тонкі віники з колодами замість ніг ... ?
990 Р
Так ви не хочете стрибати на мене прямо зараз, як, "Це всі погані ноги, ... незручний одяг," і так далі.
Так що наше розслідування не здавалося монотонним, нехай бачить, як і той самий зірка виглядав тонким... в деяких місцях відносно тонкий ...
Габаритний зображення
В цілому... як я хочу сказати: трансфомація naviczo! gg) так ... що ви сказали мені про це? як вона відчуває себе краще? на мій погляд, додаткові фунти зробили її більш жіночним, що ... добре ... круглі... це просто життєрадіс, що американці не цінують такі форми ... вони дають тонкі віники з колодами замість ніг ... ?