Зброя поло

Я пропоную вам власну інтерпретацію носіння поло.

Р

Поло зношена переважно з джинсами. Поло сприймається як футболка, зношуючи її, щоб виглядати не надто недбалою на одній стороні і розсипати на інший. Це виглядає так:

Звичайно, компанії, які виробляють поло найвищої якості, пропонують трохи різне бачення, перетворюючи цю деталь шафи в щось більш стильно. У перекладі Ральф Лорен:

р.

У наступній ілюстрації Lacoste polo є дизайнерським рішенням, прийнятим безпосередньо з офіційного сайту. Варто відзначити, що цей бренд є одним з найдорожчих, але позиціонується одночасно, як правило, як одяг для спорту і відпочинку.

І ось Томми Хольфіг. Знову з офіційного сайту. До речі, я зауважу, що незважаючи на досить пристойну ціну для цих поло в більшості країн - їх червона ціна становить $ 50, а після декількох прання тканина може почати втратити свій зовнішній вигляд. У той же час Tommy Hilfiger є відомий і поважний бренд, і вони, очевидно, розвивають їх поло для поїздки в пляж, слухаючи цим фото.

Ну, ви можете, звичайно, атакувати мене, розповісти мені, що ви сильно не погоджуєтесь з мною, і мої варіації на тему поло є всі мої хворі фантазії. Хентльмен, я не нагадую нічого на вас, стиль - це справа смаку, і смаків, як ви знаєте, варіюватися. Як носити поло і як його елегантно.

Перший варіант еклектика. З одного боку, є посилання на вік 50, з іншого - цілком сучасне поєднання, яке ідеально підходить для демонстрації в цій формі в офісі або пообідати з бізнес-партнерами. Але, я сприймаю це як повсякденний, нехай дещо провокаційний стиль в його елегантності.

Далі я пропоную вам фантазію про стиль, запропонований Ralph Lauren себе. Жорстко, в той же час - він ще поло в стилі джинси, з високими плоскими чобітами, виходить образ, пов'язаний з хокейкою і тепер пропонується безліч модних будинків.

І в такому вигляді можна повністю спокійно приїхати на вечерю. Високий вузькі спідниці перетворюють поло з футболки до вершини сукні. Підібрати елегантний пакет (ми улюблений Cromia тут), п'ятий взуття, а поло перетворюється... в щось між бізнес костюмом і вечірнім платтям.

Він був натхненний улюбленим Марком Якобсом. Він є великим коханцем поєднання нейтральних, навіть строгих вершин з надзвичайно короткими яскравими спідницями.

Такий наряд можна носити з класичним взуттям - для більш строгого образу, з балетами - додати юнацьку замітку. І навіть з кросівки для дружної пікніки. Тільки кросівки повинні бути схожими (у вигляді, не колір):

Я хотів би відзначити, що смакові переваги індивідуальні. А стиль починається, коли ви знайдете нестандартні рішення для самих здавалося б, сумні предмети гардеробу.